Hämeessä hurjasteltiin maanteillä

NordenBladet — Valtateillä kaahailtiin Kanta- ja Päijät-Hämeessä sunnuntaina. Poliisi jakoi sakkoja ja ajokieltojakin useille kuljettajille valtateillä 3 ja 4. Myös päihtyneitä kuljettajia oli liikenteessä.Heinolassa miehen hallusta löytyi kaksi luvanvaraista kaasusumutinta ja haulikon patruuna. Miestä epäillään lievästä ampuma-aserikoksesta.

Valtateillä kaahailtiin Kanta- ja Päijät-Hämeessä sunnuntaina. Poliisi jakoi sakkoja ja ajokieltojakin useille kuljettajille valtateillä 3 ja 4. Myös päihtyneitä kuljettajia oli liikenteessä.

Heinolassa miehen hallusta löytyi kaksi luvanvaraista kaasusumutinta ja haulikon patruuna. Miestä epäillään lievästä ampuma-aserikoksesta.

Janakkalalaisen ravintolan ikkuna rikottiin. Tekijästä ei ole tietoa.

Lahdessa jäi kiinni rattijuoppo Ahtialantiellä. Juuri yli sallitun rajan ollut tulos 0,22 milligrammaa alkoholia litrassa hengitysilmaa aiheutti kuljettajalle ajokiellon ja parin tuhannen euron sakon.

Hämeenlinnassa valtatie 3:lla mies kuljetti henkilöautoaan 152km/h:ssa 100kim/h:ssa rajoitusalueella. Hetken kuluttua toinen mies kuljetti henkilöautoaan samalla tiepätkällä 155km/h:ssa. Molempia miehiä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Forssassa mies kuljetti henkilöautoaan päihtyneenä. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 2,72 promillea.

Hartolassa mies suistui ojaan kuljettaessaan henkilöautoaan päihtyneenä. Puhalluskoe 0,9 mg/L. Verikoe kertoo myöhemmin lopullisen tuloksen.

Hämeessä jäi kiinni useita kuljettajia ylinopeuksista. Myös näpistelijöitä oli joka päiväiseen tapaan useita.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory