Lapin poliisilaitoksen päivittäistiedote

NordenBladet — Perjantai-lauantaiyönä poliisille tuli useita häiriötehtäviä Lapin poliisilaitoksen alueella. Kaikissa tehtävissä alkoholilla oli osuutta asiaan. Meri-Lapissa mies uhkaili vartijaa Torniossa kauppakeskuksessa ja poliisi löysi karkuteillä olevan mustan paimenkoiran Hepolasta.Polttoainevarkaus TorniossaTorstai-perjantai yönä on Torniossa Hirsikankaantiellä käyty anastamassa polttoainetta työkoneesta. Työkoneen tankin korkki oli rikottu ja siten saatu bensaa anastettua.

Perjantai-lauantaiyönä poliisille tuli useita häiriötehtäviä Lapin poliisilaitoksen alueella. Kaikissa tehtävissä alkoholilla oli osuutta asiaan. Meri-Lapissa mies uhkaili vartijaa Torniossa kauppakeskuksessa ja poliisi löysi karkuteillä olevan mustan paimenkoiran Hepolasta.

Polttoainevarkaus Torniossa

Torstai-perjantai yönä on Torniossa Hirsikankaantiellä käyty anastamassa polttoainetta työkoneesta. Työkoneen tankin korkki oli rikottu ja siten saatu bensaa anastettua.

Mies näpisti kengät Kemissä

Perjantai-iltapäivänä oli keski-ikäinen mies mennyt liikekeskukseen, laittanut uudet kengät jalkaansa ja kävellyt liikkeestä ulos. Vartija oli saanut miehen kiinni kassalinjojen jälkeen.

Mies häiriköi Torniossa ja sylki vartijan päälle

Poliisille tuli ilmoitus perjantai-iltana häiriköivästä miehestä kauppakeskuksessa Torniossa. Vartija oli mennyt puhuttamaan miestä, joka alkoi käyttäytyä aggressiivisesti ja sylki vartijan päälle. Mies lähti kauppakeskuksesta pois, mutta poliisipartio tavoitti miehen.

Musta paimenkoira oli karkuteillä Kemissä

Poliisille tuli ilmoitus Hepolassa perjantai-iltana/yöllä irrallaan olevasta mustasta paimenkoirasta. Poliisi otti koiran kiinni ja toi Kemin poliisilaitokselle. Koiralle löytyi omistaja sosiaalisen median kautta ja omistaja saapui hakemaan koiraa poliisilaitokselta.

Nuorisolla keskeytyi kotibileet Rovaniemellä

Poliisi keskeytti nuorison kotibileet Rovaniemellä, kun juhlimisesta aiheutui kovaa meteliä naapurustoon. Alaikäiset juhlijat olivat alkoholin vaikutuksen alaisina.

Kemijärveläinen mies teki perättömän ilmoituksen

Kemijärveläinen mies ilmoitti hätäkeskukseen tapauksesta, jonka takia paikalle lähti useita poliisipartioita. Lopulta osoittautui, että ilmoitus oli perätön.

Pudasjärventiellä kuorma-auto suistui ojaan

Lauantaiaamuna Pudasjärventiellä Asmuntinsuolla kevytkuorma-auto suistui ojaan maahan sataneen lumen vuoksi. Kuljettaja selvisi säikähdyksellä.

Lisäksi poliisi selvitti useita tappelunujakoita ja uhkauksia Lapin poliisilaitoksen alueella.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory