Pahoinpitely ravintolan edustalla Lahdessa

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 240 tehtävaa. Poliisin suojiin päätyi 25 henkilöä. Poliisia työllisti pitkin Hämettä erillaiset pariduhderiidat sekä häiriökäyttäymiset. Liikenteestä tavattiin jälleen niin tavallisia, kuin huumerattijuoppoja.PÄIJÄT-HÄME

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 240 tehtävaa. Poliisin suojiin päätyi 25 henkilöä. Poliisia työllisti pitkin Hämettä erillaiset pariduhderiidat sekä häiriökäyttäymiset. Liikenteestä tavattiin jälleen niin tavallisia, kuin huumerattijuoppoja.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 13.40 aikaan pysäytti partio Heinolassa Kymenkartanonkadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 56-vuotias nainen oli silmin nähden päihtynyt ja hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Nainen kuljetettiin verikoisiin ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Kello 16.45 aikoihin havaitsi partio tuntemansa ajo-oikeudettoman miehen kuljettavan henkilöautoa Pohjoisella-Liipolankadulla. Partion yrittäessä pysäyttää autoa, ajoi autoa kuljettanut mies kotiosoitteeseensa kerrostalon pihaan ja lähti juoksemaan autosta kohti ulko-ovea. Miestä käskettiin pysähtyä, mutta mies ei totellut, vaan livahti rappukäytävään ja yritti eksyttää poliisit. Mies poistui kerrostalon rappukäytävästä varaston ikkunan kautta, mutta hänet tavoitettiin pienen juoksun jälkeen. 39-vuotiaalle miehelle kirjoitettiin sakko kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä niskoittelusta poliisia vastaan.

Kello 17.45 jäi kiinni Lahdessa Helsingintiellä sijaitsevassa kaupassa myymälä varkaudesta 23-vuotias mies. Mies oli ottanut seurassaan olevan toisen miehen kanssa yhteistuumin hyllyistä erilaisia tuotteita noin 190 euron arvosta ja ohittaneet kassalinjan maksamatta tuotteita. Henkilökunta oli pysäyttänyt miehet, jolloin toinen miehistä oli pinkaissut karkuun kaupasta. Miehen entisyyden ja selvittämättömien edellisten myymälävarkauksien vuoksi, hänet kiinniotettiin ja toimitettiin poliisilaitokselle.

Kello 20.20 aikaan kiinniotti vartija Lahdessa Ajokadulla sijaitsevassa tavaratalossa 35-vuotiaan sekavan miehen, joka oli ottanut hyllystä matkapuhelimien panssarilasipaketteja ja repinyt niitä auki. Rikottujen ja myyntikelvottomiksi tulleiden tuotteiden arvo oli noin 40 euroa. Mies toimitettiin poliisilaitokselle kiinniotettuna selvittelemään päätänsä.

Puolen yön jälkeen havaitsi partio tuntemansa 30-vuotiaan mieshenkilön Lahdessa Launeella kauppakeskuksen pihalla. Miehen havaittua poliisit, lähti hän saman tien kävelemään poispäin poliisista, jonka takia partio päätti jututtaa miestä. Miehelle tehtiin turvallisuustarkastus, jossa miehen housun taskusta löytyi nyrkkirauta. Miestä epäillään vaarallisen esineen hallussapidosta.

Kello 00.50 aikaan oli kahdelle miehelle tullut suusanallista riitaa Vapaudenkadulla sijaitsevassa ravintolassa. Toisen osapuolen poistuessa ravintolasta, oli toinen seurannut häntä ulos ja alkanut haastamaan riitaa sekä riisunut ylävartalonsa paljaaksi, luultavasti tarkoituksenaan pelotella vastapuolta tai saada syysflunssa. Vastapuoli ei ollut havainnut tätä primitiivistä elettä, jolloin 41-vuotia mies kimpaantui ja löi vastapuolta nyrkillä päähän, sillä seurauksella että asianomistaja kaatui maahan samalla loukaten päänsä. Tapahtuman nähnyt ravintolan järjestyksenvalvoja otti tekijän kiinni ja luovutti hänet siististi paketoituna poliisille. Asianomistajan kuljetettiin sairaankuljetuksen toimesta lääkäriin tarkastuttamaan vammojaan ja epäilty poliisin toimesta putkaan.

Kello 01.15 aikoihin pysäytti partio Lahdessa Uudenmaankadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 18-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn. Miehellä ei ole myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kello 03.15 aikaan sai poliisi tehtäväksi mennä selvittämään henkilöauton ulosajoa Lahdessa Mäkeläntielle. Partion tullessa paikalle, tavattiin autosta nukkumassa sekavan oloinen 25-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Autoon suoritettiin paikanetsintä, jonka yhteydessä autosta löytyi pieni määrä huumeita sekä huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä. Mies ei loukannut itseään ulosajossa ja hänet kuljetettiin poliisilaitokselle.

KANTA-HÄME

Kello 00.30 aikaan pysäytti partio Riihimäellä V.I Oksasen kadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 24-vuotias nainen puhalsi polisiin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Nainen kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory