Päihtyneet kuljettajat ja uhkaileva myymälävaras työllistivät poliisia torstaina

NordenBladet — Pohjois-Karjalan alueella tavattiin kaksi päihtynyttä kuljettajaa torstai-iltapäivän ja illan aikana. Enossa sekavasti käyttäytynyt mieshenkilö uhkaili kaupan henkilökuntaa ja pisti hanttiin poliisille.Päihtynyt kuljettaja Joensuussa

Pohjois-Karjalan alueella tavattiin kaksi päihtynyttä kuljettajaa torstai-iltapäivän ja illan aikana. Enossa sekavasti käyttäytynyt mieshenkilö uhkaili kaupan henkilökuntaa ja pisti hanttiin poliisille.

Päihtynyt kuljettaja Joensuussa

 

Poliisipartio pysäytti torstai-iltana Joensuun Utrassa henkilöauton, jonka havaittiin ajelevan mutkitellen. Kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti hänen nauttineen alkoholia ennen ajoa. Kuljettaja käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta. Ajo ei tiettävästi aiheuttanut vaaratilanteita sivullisille.

 

Törkeä rattijuopumus Liperissä

Poliisipartio pysäytti  torstaina hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella pakettiauton Liperin kylällä. Kuljettajalle suoritetun alkometrikokeen tulos oli 1,66 promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Autossa ei ollut kyydissä matkustajia.

 

Uhkaileva myymälävaras laittoi poliisille hanttiin Enossa

Mieshenkilö uhkaili kaupan henkilökuntaa Joensuun Enossa torstai-iltana. Miehen epäiltiin anastaneen tavaroita kaupasta ja sen yhteydessä hän oli uhkaillut suusanallisesti myyjiä. Henkilökunta ja paikalle sattuneet asiakkaat, joiden joukossa oli myös ollut lapsia, olivat säikähtäneet uhkaavaa tilannetta. Uhkailija tavoitettiin myöhemmin poliisipartion toimesta ja tuossa yhteydessä mies vastusti poliisin kiinniottoa voimakkaasti yrittämällä potkia ja riuhtomalla. Mies sai ranteisiinsa käsiraudat ja hänet toimitettiin poliisiasemalle. Miestä epäillään virkamiehen vastustamisesta, josta voidaan tuomita jopa 6 kk vankeutta.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory