Mies kadonnut Kauhajoella

NordenBladet — Poliisille ilmoitettiin tiistaina 3.10.2023 kadonneesta henkilöstä Kauhajoella.Kadonnut henkilö on 47 vuotias Jari Peltonen, tuntomerkit: – 175cm pitkä- hoikka mutta ei laiha- tummat lyhyet hiukset, takaa päällä kaljua- ei silmälaseja mutta käyttää lukulasejaViimeinen havainto Peltosesta on lauantain ja sunnuntain (30.9 – 1.10.2023) välisenä yönä Kauhajoelta, IKH-areenasta, josta poistuu jalkaisin.Poliisi on viikon aikana tarkistanut alueen valvontakameroita, puhutellut Peltosen sukulaisia ja tuttavia, tehnyt kotietsintöjä ja muita tutkintatoimenpiteitä, tuloksetta.Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Peltosesta ja hänen liikkeistään. Poliisi pyytää myös Kauhajoen keskustassa ja sen läheisyydessä asuvia tarkistamaan kiinteistöjään ja rakennuksiaan kadonneen löytämiseksi.Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 449 501. 

Poliisille ilmoitettiin tiistaina 3.10.2023 kadonneesta henkilöstä Kauhajoella.

Kadonnut henkilö on 47 vuotias Jari Peltonen, tuntomerkit: 

– 175cm pitkä
– hoikka mutta ei laiha
– tummat lyhyet hiukset, takaa päällä kaljua
– ei silmälaseja mutta käyttää lukulaseja

Viimeinen havainto Peltosesta on lauantain ja sunnuntain (30.9 – 1.10.2023) välisenä yönä Kauhajoelta, IKH-areenasta, josta poistuu jalkaisin.

Poliisi on viikon aikana tarkistanut alueen valvontakameroita, puhutellut Peltosen sukulaisia ja tuttavia, tehnyt kotietsintöjä ja muita tutkintatoimenpiteitä, tuloksetta.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Peltosesta ja hänen liikkeistään. Poliisi pyytää myös Kauhajoen keskustassa ja sen läheisyydessä asuvia tarkistamaan kiinteistöjään ja rakennuksiaan kadonneen löytämiseksi.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 449 501.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory