Ivalon koulukeskuksen uhkatilanne on ohi

NordenBladet — Poliisin tietoon uhkaava viesti tuli 5.10. aamullaPoliisi on tänään selvittänyt Ivalon koulukeskukseen kohdistunutta uhkausta. Tarkennuksena aiempaan tiedotteeseen poliisi kertoo, että koulun henkilökunnan sähköpostiin oli lähetetty uhkaava viesti eilen 4.10. noin klo 18 aikaan. Tämä viesti avattiin henkilökunnan toimesta vasta tänä aamuna eli klo 8 jälkeen 5.10. Tämän jälkeen poliisi ryhtyi asiasta tiedon saatuaan välittömiin toimenpiteisiin asian selvittämiseksi. On käynyt ilmi, että konkreettista uhkaa ei koulukeskukseen kohdistunut. Tapauksesta on laadittu rikosilmoitus nimikkeellä perätön vaarailmoitus. Poliisin tiedossa on rikoksesta epäilty, joka ei asu tapahtumapaikkakunnalla. Epäiltyä ei ole toistaiseksi tavoitettu. 

Poliisin tietoon uhkaava viesti tuli 5.10. aamulla

Poliisi on tänään selvittänyt Ivalon koulukeskukseen kohdistunutta uhkausta. Tarkennuksena aiempaan tiedotteeseen poliisi kertoo, että koulun henkilökunnan sähköpostiin oli lähetetty uhkaava viesti eilen 4.10. noin klo 18 aikaan. Tämä viesti avattiin henkilökunnan toimesta vasta tänä aamuna eli klo 8 jälkeen 5.10. Tämän jälkeen poliisi ryhtyi asiasta tiedon saatuaan välittömiin toimenpiteisiin asian selvittämiseksi. 

On käynyt ilmi, että konkreettista uhkaa ei koulukeskukseen kohdistunut. Tapauksesta on laadittu rikosilmoitus nimikkeellä perätön vaarailmoitus. Poliisin tiedossa on rikoksesta epäilty, joka ei asu tapahtumapaikkakunnalla. Epäiltyä ei ole toistaiseksi tavoitettu. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory