Lahdessa ja Hollolassa useita rattijuopumuksia vuorokauden aikana.

NordenBladet — Poliisi kirjasi useita törkeitä rattijuopumuksia Päijät-Hämeessä vuorokauden aikana.LAHTI:

Poliisi kirjasi useita törkeitä rattijuopumuksia Päijät-Hämeessä vuorokauden aikana.

LAHTI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa Ahtialantiellä 4.10.2023 aamulla. Kuljettaja ajoi vastaantulevien kaistoilla kohti Lahden keskustaa ja törmäsi kahteen vastaantulevaan henkilöautoon. Epäilty kuljettaja oli ajautunut yli keskikorokkeen Ahtialantien ja Liitoskadun risteyksessä. Törmäykset tapahtuivat mäen päällä vastaantulevien kaistalla. Ajoneuvot kärsivät isoja vaurioita. Kaksi henkilöä vietiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Alustatavien tietojen mukaan epäillyn käyttämän ajoneuvon tuulilasi oli mennyt huuruun ja ajoneuvo ajautunut vastaantulevien kaistalle. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, eikä tässä vaiheessa tiedota asiaa enempää.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, ajoneuvoverorikkomukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Mannerheiminkadulla 4.10.2023 iltapäivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Lisäksi ajoneuvosta oli verot maksamatta ja määräaikaiskatsastus suorittamatta.

HOLLOLA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hollolassa Paimelantien ja Pelto- Eskolantien risteyksessä 4.10.2023 iltapäivällä. Epäilty kuljettaja oli törmännyt risteyksessä olevan auton perään. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,27 mg/l. Ajoneuvot kärsivät vaurioita ja törmäykset seurauksena risteyksessä oleva tolppa vääntyi. Ei henkilövahinkoja.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hollolassa Pihlajamäentiellä 4.10.2023 iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,72 mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hollolassa Rakentajantiellä 4.10.2023 illalla. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,91mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory