Jalankulkija menehtyi auton ulosajossa Liedossa

NordenBladet — Onnettomuus tapahtui Liedon Palomäessä keskiviikkoiltana. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta.Lounais-Suomen poliisi sai keskiviikkoiltana noin kello yhdeksän aikaan ilmoituksen Liedossa Muurassuontiellä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Paikalla selvisi, että autoilija oli suistunut ajoradalta jalkakäytävälle ja törmännyt koiraa ulkoiluttamassa olleeseen iäkkääseen naiseen. Nainen menehtyi tilanteessa.Henkilöauton kuljettajana toimi nuori, täysi-ikäinen mies, ja ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Autossa olleet eivät loukkaantuneet tilanteessa.Poliisi epäilee, että ajoneuvon kuljettaja ajoi tilanteessa ylinopeutta. Tämänhetkisten tietojen mukaan päihteillä ei epäillä olevan osuutta asiaan.Ajoneuvon kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Onnettomuus tapahtui Liedon Palomäessä keskiviikkoiltana. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta.

Lounais-Suomen poliisi sai keskiviikkoiltana noin kello yhdeksän aikaan ilmoituksen Liedossa Muurassuontiellä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. 

Paikalla selvisi, että autoilija oli suistunut ajoradalta jalkakäytävälle ja törmännyt koiraa ulkoiluttamassa olleeseen iäkkääseen naiseen. Nainen menehtyi tilanteessa.

Henkilöauton kuljettajana toimi nuori, täysi-ikäinen mies, ja ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Autossa olleet eivät loukkaantuneet tilanteessa.

Poliisi epäilee, että ajoneuvon kuljettaja ajoi tilanteessa ylinopeutta. Tämänhetkisten tietojen mukaan päihteillä ei epäillä olevan osuutta asiaan.

Ajoneuvon kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory