Teollisuuskiinteistössä tapahtui työtapaturma

NordenBladet — Maskussa Teollisuustiellä sijaitsevassa teollisuuskiinteistössä tapahtui työtapaturma iltapäivällä 4.10.2023. Työtapaturmassa loukkaantui yksi henkilö.Työtapaturmassa loukkaantui varsin vakavasti alle 30-vuotias mieshenkilö, joka oli yrityksen työntekijä. Hän jäi tapaturmassa puristuksiin, jonka seurauksena hän loukkaantui. Poliisi tutkii tapahtuman olosuhteita ja työtapaturman syytä. Tässä vaiheessa asiasta ei tiedoteta enempää. Loukkaantuneen henkilön terveystiedoista ei ole mahdollista kertoa enempää.

Maskussa Teollisuustiellä sijaitsevassa teollisuuskiinteistössä tapahtui työtapaturma iltapäivällä 4.10.2023. Työtapaturmassa loukkaantui yksi henkilö.

Työtapaturmassa loukkaantui varsin vakavasti alle 30-vuotias mieshenkilö, joka oli yrityksen työntekijä. Hän jäi tapaturmassa puristuksiin, jonka seurauksena hän loukkaantui. Poliisi tutkii tapahtuman olosuhteita ja työtapaturman syytä. Tässä vaiheessa asiasta ei tiedoteta enempää. Loukkaantuneen henkilön terveystiedoista ei ole mahdollista kertoa enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory