Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni Tampereen Suvantokadun väkivallantekoon liittyen

NordenBladet — Tapahtunutta tutkitaan epäiltynä tapon yrityksenä. Poliisi tutkii myös epäiltyä huumausainerikosta.Poliisi tutkii Tampereella Suvantokadulla eilen kello 18 jälkeen tapahtunutta väkivallantekoa, jossa yksi henkilö loukkaantui ja hänet on toimitettu sairaalahoitoon. Poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä tapon yrityksenä.  Poliisi on ottanut yhden hengen kiinni tapaukseen liittyen. Neljän hengen seurueella oli ollut jonkinlaista riitaa, johon väkivallanteko liittyy. Tapahtumien yhteydessä poliisi tutkii myös epäiltyä huumausainerikosta. Esitutkinta on niin alussa, ettei poliisi voi tässä vaiheessa kommentoida tapahtumia enempää.  

Tapahtunutta tutkitaan epäiltynä tapon yrityksenä. Poliisi tutkii myös epäiltyä huumausainerikosta.

Poliisi tutkii Tampereella Suvantokadulla eilen kello 18 jälkeen tapahtunutta väkivallantekoa, jossa yksi henkilö loukkaantui ja hänet on toimitettu sairaalahoitoon. Poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä tapon yrityksenä.  Poliisi on ottanut yhden hengen kiinni tapaukseen liittyen. 

Neljän hengen seurueella oli ollut jonkinlaista riitaa, johon väkivallanteko liittyy. Tapahtumien yhteydessä poliisi tutkii myös epäiltyä huumausainerikosta. Esitutkinta on niin alussa, ettei poliisi voi tässä vaiheessa kommentoida tapahtumia enempää. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory