Epäilty huumekuski ajoi ulos tieltä Salossa

NordenBladet — Autoilija menetti henkilöautonsa hallinnan ja ajautui ulos tieltä maanantai-iltana puoli seitsemän aikaan Salossa. Kuljettajalle tehty huumepikatesti oli positiivinen.Ulosajo tapahtui Turku–Helsinki-moottoritiellä Kivihovin jälkeen Helsinkiin päin mentäessä. Kuljettaja menetti henkilöautonsa hallinnan ja ajautui ulos tieltä vahinkoseurauksin. Kuljettaja ja autossa ollut matkustaja loukkaantuivat. Moottoritien kaidetta vaurioitui noin 20 metriä.Autoa kuljettanut mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Autoilija menetti henkilöautonsa hallinnan ja ajautui ulos tieltä maanantai-iltana puoli seitsemän aikaan Salossa. Kuljettajalle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Ulosajo tapahtui Turku–Helsinki-moottoritiellä Kivihovin jälkeen Helsinkiin päin mentäessä. Kuljettaja menetti henkilöautonsa hallinnan ja ajautui ulos tieltä vahinkoseurauksin. Kuljettaja ja autossa ollut matkustaja loukkaantuivat. Moottoritien kaidetta vaurioitui noin 20 metriä.

Autoa kuljettanut mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory