Helena-Reet: Ivankan ja Allanin kanssa Grand Rose SPA:ssa ja Saaremaan ruokafestivaaleilla

Helena-Reet: Ivankan ja Allanin kanssa Grand Rose SPA:ssa ja Saaremaan ruokafestivaaleilla

NordenBladet – Syyskuussa tuli käydyksi Saarenmaalla ensimmäisen kerran sataan vuoteen. Lapset ovat Saarenmaalla usein, mutta itse en ollut käynyt siellä ehkä viiteen tai kuuteen vuoteen, voi olla että viime käynnistä on kauemminkin. Allanin piti tarkastaa Saarenmaan lentoasemalla palvelimia ja päätimme, että lähdemme Ivankan kanssa hänen mukanaan Saarenmaalle ja olemme siellä sitten vähän pitempäänkin.

Perjantaiaamuna (8. syyskuuta) starttasimme kotoa niin, että noin 10 aikaan olimme Kuressaaressa. Minä menin Ivankan kanssa shoppailemaan (Kävimme lounaaseen asti Auriga-keskuksen ja muissa keskustan kaupoissa). Myönteinen yllätys oli Saarenmaan tavaratalon ruokamaailma, se oli tehty todella tyylikkääksi ja kauniiksi. Puolilta päivin menimme hotelliin. Meillä oli Grand Rose SPA hotellissa varattuna huone (142.- euroa kolmelta), sisältäen sekä SPA-liput että aamiaiset. Illan vietimmekin kolmestaan kylpylässä nauttien ja seuraavana päivänä poikkesimme katsomassa Saarenmaan ruokafestivaaleja. Lounaan aikaan olimme jo Kuivastun ja Virtsun väliä kulkevalla lautalla ja iltapäivällä kotona takaisin.

Ahsooo… PS! Kuressaaren vesijohtoverkosta otetut kokeet osoittavat edelleen E.coli- ja koliformisten bakteerien leviämistä ja siksi terveydenhoitovirasto ei suosittele käyttämään vesijohtovettä juomana keittämättömänä. Vaikka joimmekin vain pullovettä, käytimme hotellissa hampaiden pesuun hanavettä. Pelkäsin jälkeenpäin jonkin aikaa, että ehkä saamme sen kolibakteerin, mutta kun nyt on jo melkein kuukausi Saarenmaalla käynnistä kulunut, tuntuu siltä, että pelastuimme siltä.Katso myös:
KUVIA Saarenmaalta! Kuressaare (vanhakaupunki, raatihuone, torikaukea, linnanpuisto, piispanlinna…) – 24. joulukuuta 2018


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory