Helena-Reet: Isän 80-vuotissyntymäpäivä Tartossa

Helena-Reet: Isän 80-vuotissyntymäpäivä Tartossa

NordenBladet – 25. elokuuta isäni täytti 80 vuotta! Isä ei halunnut suuria juhlia ja siksi vietimme merkkipäivää pienessä perhepiirissä isosiskoni luona Tartossa. Olen siltä osin kaiketi hyvin samanlainen kuin hän, sillä minäkään en pidä suurista pitkän pöydän ääressä vietettävistä lihahyytelön syömistilaisuuksista ja jo pelkästään sana ”pyöreät syntymäpäivät” tuo silmieni eteen iän, neilikat ja suuren joukon ihmisiä, joita en vapaaehtoisesti sietäisi. Normaalia puhetta, eikö? Hahhaa 😀

Annoin isälle lahjaksi vuonna 2019 tekemäni maalauksen ”Sweden’s National Day”, joka oli esitteillä myös Viron kansallismuseon näyttelyssä. Se on elämäni toinen kukkamaalaus, ensimmäisen kukkamaalaukseni ”Syringa vulgaris” annoin lahjaksi äidilleni. Lisäksi tein vadelmakakun ja annoimme lahjaksi myös erittäin kauniin puisen lintulaudan. Isä on suuri lintujen ystävä ja joka talvi hän ripustaa puutarhaan talipalloja ja siementaloja ja sitten työpöytänsä takaa ikkunasta katsoessaan näkee, miten linnut puuhastelevat pihalla. Kivaa!

Me (minä, Allan, Estella ja Ivanka) ajoimme illalla takaisin Tallinnaan, sillä Estella piti muuttaa seuraavana aamuna Tallinnan musiikki- ja balettikouluun eli MUBA:an (hänen onnistui onnekseen saada tänäkin vuonna koulun asuntolasta huone). Se merkitsee hänelle tuntien aikavoittoa koulumatkoista, ja sen hän voi käyttää viulunsoiton harjoitteluun. Tänä vuonna hänet sijoitettiin samaan huoneeseen kahden japanilaisen balettitanssijan kanssa.

Vanhemmat itse jäivät yöksi isosisko Marien luokse, sillä isä ja äiti itse antoivat itselleen lahjaksi vielä yhden talon… hahhaaa 😀, ja äiti halusi alkaa sisustaa sitä jo seuraavana päivänä. Vanhempani eivät ole ”pörssiuskovia”, ja siksi he sijoittavat kaiken vapaan rahansa kiinteistöihin tai maahan.
Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory