Hämeen poliisin tapahtumia

NordenBladet — Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Hämeen poliisin alueilla.Sysmän Onkiniemessä oli kahdella kuljettajalla kiire kotiin. Alueella 100 km/h nopeusrajoitus ja mitatut nopeudet heille 151 km/h sekä 180 km/h. Asian selvittely jatkuu aikanaan käräjäsalissa, kuljettajat väliaikaiseen ajokieltoon ja nimikkeenä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Hämeen poliisin alueilla.

Sysmän Onkiniemessä oli kahdella kuljettajalla kiire kotiin. Alueella 100 km/h nopeusrajoitus ja mitatut nopeudet heille 151 km/h sekä 180 km/h. Asian selvittely jatkuu aikanaan käräjäsalissa, kuljettajat väliaikaiseen ajokieltoon ja nimikkeenä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Orimattilassa naishenkilö ajautui kuljettamallaan moottoripyörällä ojaan. Henkilö loukkaantui ja moottoripyöräkin kärsi vaurioita. Nimikkeenä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja tutkinta jatkaa asian selvittelyä.

Rattijuoppoja oli alueella useita ja mukaan mahtui myös huumeen alaisena ajaneita kuin myös ajo-oikeudettomia.

Lahdessa mieshenkilön epäillään syyllistyneen rikokseen säilyttämällä kahta asettaan sekä lukuisaa määrää aseiden patruunoita asunnon autotallissa lukitsemattomassa puulaatikossa.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory