Poliisi tutkii Espoon Haukilahdessa tapahtunutta ryöstöä

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Espoon Haukilahdessa tiistaina 26.9. tapahtunutta ryöstöä, jonka yhteydessä kahdelta nuorelta vietiin vaatteita ja rahaa.Epäilty ryöstö tapahtui Sandikan hiekkakentän läheisyydessä Madetiellä noin kello 17. Ryöstöstä epäillyt nuoret olivat piirittäneet kaksi noin 15-vuotiasta poikaa ja uhanneet näitä muun muassa hakkaamisella. He olivat näin onnistuneet saamaan toiselta uhrilta tämän yllä olleen takin ja molemmilta näiden hallussa ollutta käteistä rahaa. Poliisi epäilee ryöstöstä noin viittä noin 14−17-vuotiasta poikaa. Poliisi pyytää nyt havaintoja tilanteen mahdollisesti nähneiltä tai siitä jotakin tietäviltä. Yhdellä epäillyllä oli tapahtumahetkellä yllään tummansininen toppatakki, toisella puolestaan harmaa huppari. Kolmannella epäillyllä oli päällä punainen paita. Havainnot voi lähettää sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).Länsi-Uudenmaan poliisi on keskittänyt viime viikkoina valvontaa Haukilahden alueelle siellä esiin tulleiden nuorten välisten levottomuuksien vuoksi. Poliisin on valvonnan myötä onnistunut esimerkiksi estämään nuoreen kohdistumassa olleen pahoinpitelyn.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Espoon Haukilahdessa tiistaina 26.9. tapahtunutta ryöstöä, jonka yhteydessä kahdelta nuorelta vietiin vaatteita ja rahaa.

Epäilty ryöstö tapahtui Sandikan hiekkakentän läheisyydessä Madetiellä noin kello 17. Ryöstöstä epäillyt nuoret olivat piirittäneet kaksi noin 15-vuotiasta poikaa ja uhanneet näitä muun muassa hakkaamisella. He olivat näin onnistuneet saamaan toiselta uhrilta tämän yllä olleen takin ja molemmilta näiden hallussa ollutta käteistä rahaa. 

Poliisi epäilee ryöstöstä noin viittä noin 14−17-vuotiasta poikaa. Poliisi pyytää nyt havaintoja tilanteen mahdollisesti nähneiltä tai siitä jotakin tietäviltä. Yhdellä epäillyllä oli tapahtumahetkellä yllään tummansininen toppatakki, toisella puolestaan harmaa huppari. Kolmannella epäillyllä oli päällä punainen paita. Havainnot voi lähettää sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).

Länsi-Uudenmaan poliisi on keskittänyt viime viikkoina valvontaa Haukilahden alueelle siellä esiin tulleiden nuorten välisten levottomuuksien vuoksi. Poliisin on valvonnan myötä onnistunut esimerkiksi estämään nuoreen kohdistumassa olleen pahoinpitelyn.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory