Kuopiossa kaupan ryöstänyt mies on vangittu

NordenBladet — Keksiviikkona 27.9.2023 illan suussa mies ryösti teräaseella uhkaamalla rahaa Kuopion Saarijärven kaupunginosassa olevan Sale-kaupan kassasta.Poliisi sai tiedon ryöstöstä Hätäkeskuksen kautta keskiviikkona klo 17:49.Mies oli tullut kauppaan ja hetken ympärilleen katselun jälkeen mennyt veitsi oikeassa kädessä ojennettuna kaupan kassan taakse. Mies oli komentanut myyjää avaamaan kassan ja  myyjä oli totellut ryöstäjän käskyä. Mies oli ottanut kassasta pienen summan rahaa ja poistunut myymälästä.Poliisipartio sai tuntomerkkien perusteella melko pian ryöstön jälkeen havainnon epäillystä ja hänet otettiin kiinni. Epäillyn päällä oli kiinniotettaessa ryöstössä käytettyä vaatetusta, tekoväline sekä käteistä rahaa. Pohjois-Savon käräjäoikeus määräsi tänään 20-vuotiaan kuopiolaisen miehen vangittavaksi epäiltynä törkeästä ryöstöstä. 

Keksiviikkona 27.9.2023 illan suussa mies ryösti teräaseella uhkaamalla rahaa Kuopion Saarijärven kaupunginosassa olevan Sale-kaupan kassasta.

Poliisi sai tiedon ryöstöstä Hätäkeskuksen kautta keskiviikkona klo 17:49.

Mies oli tullut kauppaan ja hetken ympärilleen katselun jälkeen mennyt veitsi oikeassa kädessä ojennettuna kaupan kassan taakse. Mies oli komentanut myyjää avaamaan kassan ja  myyjä oli totellut ryöstäjän käskyä. Mies oli ottanut kassasta pienen summan rahaa ja poistunut myymälästä.

Poliisipartio sai tuntomerkkien perusteella melko pian ryöstön jälkeen havainnon epäillystä ja hänet otettiin kiinni. Epäillyn päällä oli kiinniotettaessa ryöstössä käytettyä vaatetusta, tekoväline sekä käteistä rahaa. Pohjois-Savon käräjäoikeus määräsi tänään 20-vuotiaan kuopiolaisen miehen vangittavaksi epäiltynä törkeästä ryöstöstä. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory