Poliisi pyytää yleisön apua epäillyn tuhotyön selvittämiseen

NordenBladet — Helsingin poliisi tutkii epäiltyä tuhotyötä ja varkautta, jotka tapahtuivat Kurkimäessä keskiviikkona 27. syyskuuta noin kello 3.30.Poliisi epäilee, että Kurjenkellonkujalla sijaitsevaan ravintolaan tunkeuduttiin ja liiketila sytytettiin palamaan. Tulipalo tapahtui ravintolan takatilassa. Ravintolasta myös anastettiin omaisuutta.Tapahtumapaikalla oli kuultu ikkunalasin helinää, juoksuaskelia ja kiihdyttävän auton ääntä.Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä epäillystä tuhotyöstä sekä sitä edeltävistä tapahtumista. Kaikki vihjeet pyydetään osoitteeseen yleisvaaralliset.helsinki@poliisi.fi tai 0295 475 433 maanantaista perjantaihin kello 9–15.  

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä tuhotyötä ja varkautta, jotka tapahtuivat Kurkimäessä keskiviikkona 27. syyskuuta noin kello 3.30.

Poliisi epäilee, että Kurjenkellonkujalla sijaitsevaan ravintolaan tunkeuduttiin ja liiketila sytytettiin palamaan. Tulipalo tapahtui ravintolan takatilassa. Ravintolasta myös anastettiin omaisuutta.

Tapahtumapaikalla oli kuultu ikkunalasin helinää, juoksuaskelia ja kiihdyttävän auton ääntä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä epäillystä tuhotyöstä sekä sitä edeltävistä tapahtumista. Kaikki vihjeet pyydetään osoitteeseen yleisvaaralliset.helsinki@poliisi.fi tai 0295 475 433 maanantaista perjantaihin kello 9–15.

 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory