Poliisi on takavarikoinut suuren määrän huumeita

NordenBladet — Pohjanmaan poliisilaitos on tutkinut kesäkuusta 2023 saakka rikoskokonaisuutta, jossa pääkaupunkiseudulta Pohjanmaalle on tuotu huumausaineeksi luokiteltavaa Ksalolia useita kymmeniä tuhansia kappaleita ja lisäksi kannabista. Tekoaika asialla on 8.5. – 10.7.2023.Ksalol tabletteja on takavarikoitu noin 35.000 kpl, kannabista yli 500 grammaa ja lisäksi käteistä rahaa. Asiassa on 12 epäiltyä, joista kahdeksan on edelleen vangittuna. Epäillyt ovat 19-31 vuotiaita. Puolet epäillyistä ovat Pohjanmaalla tai pääkaupunkiseudulla asuvia Suomen kansalaisia ja loput epäillyistä Suomessa asuvia ulkomaalaisia.Asia siirtyy lähiaikoina syyteharkintaan. 

Pohjanmaan poliisilaitos on tutkinut kesäkuusta 2023 saakka rikoskokonaisuutta, jossa pääkaupunkiseudulta Pohjanmaalle on tuotu huumausaineeksi luokiteltavaa Ksalolia useita kymmeniä tuhansia kappaleita ja lisäksi kannabista. Tekoaika asialla on 8.5. – 10.7.2023.

Ksalol tabletteja on takavarikoitu noin 35.000 kpl, kannabista yli 500 grammaa ja lisäksi käteistä rahaa. Asiassa on 12 epäiltyä, joista kahdeksan on edelleen vangittuna. Epäillyt ovat 19-31 vuotiaita. Puolet epäillyistä ovat Pohjanmaalla tai pääkaupunkiseudulla asuvia Suomen kansalaisia ja loput epäillyistä Suomessa asuvia ulkomaalaisia.

Asia siirtyy lähiaikoina syyteharkintaan.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory