Hevoskuljetusten valvontaisku Laivakankaan raviradalle

NordenBladet — Poliisi valvoi yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa hevoskuljetuksia Torniossa Laivakankaan raviradalla 24.9.2023.Valvontaiskun aikana tarkastettiin 50 hevoskuljetusta, joissa oli yhteensä 75 hevosta. Pääasiassa kuljetuksissa ei ollut poliisin näkökulmasta isosti huomautettavaa. Eläinlääkäreiden tekemissä tarkastuksissa huomautukset koskivat lähinnä eläinkuljetuksissa vaadittavia varuste- ja merkintäpuutteita.

Poliisi valvoi yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa hevoskuljetuksia Torniossa Laivakankaan raviradalla 24.9.2023.

Valvontaiskun aikana tarkastettiin 50 hevoskuljetusta, joissa oli yhteensä 75 hevosta. Pääasiassa kuljetuksissa ei ollut poliisin näkökulmasta isosti huomautettavaa. Eläinlääkäreiden tekemissä tarkastuksissa huomautukset koskivat lähinnä eläinkuljetuksissa vaadittavia varuste- ja merkintäpuutteita.

Tapahtuman aikana kirjoitettiin kaksi sakkoa, yksi ajokielto ja yksi liikennevirhemaksu. Poliisi kehottaa ajoneuvoyhdistelmien kuljettajia kiinnittämään huomiota ajo-oikeuden riittävyyteen, kun vetävään ajoneuvoon kytketään jarrullinen perävaunu. Hevosten kuljettamiseen käytettävien perävaunujen valojen toimivuuteen sekä rekisterikilpien näkyvyyteen on myös syytä kiinnittää huomiota.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory