Jyväskylän Gradian koulualueelle kohdistui pommiuhkaus

NordenBladet — Sisä-Suomen poliisi sai lauantaina 23.9.2023 klo 10.22 ilmoituksen, että Jyväskylän Viitaniementiellä sijaitsevalle Gradian koulualueelle on esitetty internetissä pommiuhkaus.Gradian alueella toimivalla Steinerkoululla oli tavanomaisesta lauantaista poiketen oppilaita oppitunneilla. Oppilaat, henkilökunta ja paikalla olleet oppilaiden omaiset evakuoitiin koulun alueelta pois.  Poliisi tarkasti rakennukset sekä ulkoalueet. Tarkastuksessa käytettiin apuna poliisin erityiskoulutettua TEPO-henkilöstöä ja -koiria.

Sisä-Suomen poliisi sai lauantaina 23.9.2023 klo 10.22 ilmoituksen, että Jyväskylän Viitaniementiellä sijaitsevalle Gradian koulualueelle on esitetty internetissä pommiuhkaus.

Gradian alueella toimivalla Steinerkoululla oli tavanomaisesta lauantaista poiketen oppilaita oppitunneilla. Oppilaat, henkilökunta ja paikalla olleet oppilaiden omaiset evakuoitiin koulun alueelta pois.  Poliisi tarkasti rakennukset sekä ulkoalueet. Tarkastuksessa käytettiin apuna poliisin erityiskoulutettua TEPO-henkilöstöä ja -koiria.

Koulun alueelta ei löytynyt mitään pommiin viittaavaa tai vaarallista. Tapahtumien johdosta ei aiheutunut vaaraa koulun oppilaille tai sivullisille. Esitetty uhkaus osoittautui perättömäksi.

Koulu tiedottaa oppilaille ja heidän vanhemmilleen tapahtuneesta omalta osaltaan.

Poliisitehtävä koulun alueella päättyi klo 14.30. Tapahtuneen tutkintaa jatketaan epäiltynä perättömänä vaarailmoituksena ja siitä tiedotetaan lisää tarpeen mukaan.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory