Henkilöauton ja pyöräilijän välinen kolari Porissa lauantaina

NordenBladet — Henkilöauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen pyöräilijään Valtakadun ja Antinkadun risteyksessä lauantaina, autoilija poistui paikalta pysähtymättäPyöräilijä oli ajanut lauantaina noin kello 21 aikaan Valtakatua pitkin ja oli ylittämässä Antinkatua suojatiellä. Auto oli antanut pyöräilijälle tietä pysähtymällä suojatien eteen, mutta toinen auto oli tullut pysähtyneen auton ohi ja törmännyt pyöräilijään. Törmäyksen seurauksena pyöräilijä oli kaatunut ja auto oli jatkanut pysähtymättä matkaa kauppatorin suuntaan. Pyöräilijä sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Törmännyt auto oli hopeanharmaa, sedan-mallinen, todennäköisesti BMW tai Mercedes Benz -merkkinen henkilöauto.  Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja kolarista. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295449290.

Henkilöauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen pyöräilijään Valtakadun ja Antinkadun risteyksessä lauantaina, autoilija poistui paikalta pysähtymättä

Pyöräilijä oli ajanut lauantaina noin kello 21 aikaan Valtakatua pitkin ja oli ylittämässä Antinkatua suojatiellä. Auto oli antanut pyöräilijälle tietä pysähtymällä suojatien eteen, mutta toinen auto oli tullut pysähtyneen auton ohi ja törmännyt pyöräilijään. Törmäyksen seurauksena pyöräilijä oli kaatunut ja auto oli jatkanut pysähtymättä matkaa kauppatorin suuntaan. Pyöräilijä sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Törmännyt auto oli hopeanharmaa, sedan-mallinen, todennäköisesti BMW tai Mercedes Benz -merkkinen henkilöauto.  Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja kolarista. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295449290.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory