Raju ylinopeus Kuopiontiellä Liperissä sekä muita poliisitehtäviä Pohjois-Karjalassa

NordenBladet — Pohjois-Karjalan Launantain poliisitapahtumatTörkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Liperi

Pohjois-Karjalan Launantain poliisitapahtumat

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Liperi

Lauantaina kello 4.20 mitattiin Liperissä Kuopiontiellä Polvijärven sillan alta Joensuun suunnasta lähestyvälle henkilöautolle nopeudeksi 240 kilometriä tunnissa. Nopeus rajoitus tapahtuma-alueella on 100 km/h.  Nopeudessa on huomioituna varmuusvähennys. Kuljettaja pysäytettiin Ylämyllyn Shellin risteykseen ja sekä ajoneuvo että kuljettaja jätettiin huoltamon pihaan. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Pahoinpitely Joensuu Lauantai 

Kello 4.18 Siltakadulla Joensuussa kahden henkilön väliseen riitelyyn väliin mennyttä miestä epäillään pahoinpitelystä. Mies oli käynyt toiseen mieheen kiinni repimällä tätä vaatteista ja potkaisemalla jalkaan.

Epäilty rattijuopumus Kitee

Perjantaina hieman ennen puolta yötä Kiteentiellä Kiteen keskustassa poliisipartiota vastaan ylinopeutta ajanutta henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi myös rattijuopumuksesta. Henkilöautolle mitattiin nopeudeksi 64 kilometriä tunnissa rajoituksen olleessa alueella 40 kilometriä tunnissa. Kuljettajan puhallustulos oli ollut 1.15 promillea.  Kuljettaja käytettiin verikokeessa ajon aikaisen veren alkoholipitoisuuden selvittämiseksi kuljettajan kerrottua nauttineensa alkoholia vain hetkeä ennen pysäytystä.

Liikenneonnettomuus Joensuu

Perjantaina kello 18 maissa oli traktorimönkijä törmännyt henkilöautoon kytkettyyn kevytperävaunuun Rantakadun ja Kalastajankadun risteyksessä Joensuussa. Perävaunu oli irronnut koukustaan ja perävaunun aisa oli painunut henkilöauton takapuskurista sisään. Törmäyksestä ei ollut aiheutunut henkilövahinkoja.

Vahingonteko Polvijärvi

Polvijärvellä Kallioniementien venerannalla oli torstain ja perjantain välisenä yönä tehty ilkivaltaa polttamalla pelastusrengas sekä kodan piippua. Lisäksi venerannan alueella oli ”revitelty” ajoneuvoilla. Poliisi pyytää vahinkoa aiheuttaneita nuoria sekä myös nuorten henkilöllisyyden tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin asian selvittämiseksi. Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.

Näpistys Liperi

Perjantaina iltapäivällä poliisipartio tavoitti Liperin kirkonkylän alueelta ST1-huoltoasemalla Liperissä polttoainetta yli kaksisataa litraa kanistereihin tankanneen miehen. Mies oli ollut tankkausreissulla henkilöautolla, jonka hän oli hylännyt mittarikentälle henkilökunnan tullessa paikalle ja lähtenyt karkuun. Miestä epäillään näpistyksestä sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska ajo-oikeutta henkilöauton kuljettamiseen hänellä ei ollut.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory