Meri-Lapin rikosrintaman tapahtumia viikonlopulta

NordenBladet — Hyvin iäkkään vanhuksen asuntoon on yritetty murtautua Keminmaassa. Rattijuopumuksia ja pahoinpitely Meri-Lapin alueella.Vanhuksen asuntoon on yritetty murtautua KeminmaassaPerjantain ja lauantai välisenä aikana on Keminmaassa Yrittäjänkujalla yritetty tunkeutua vanhuksen asuntoon. Teko on kuitenkin keskeytynyt ja tekijä on poistunut paikalta. Poliisi tutkii asiaa törkeän varkauden yrityksenä.Törkeä rattijuopumus TorniossaHätäkeskukseen tuli ilmoitus lauantai-iltapäivänä Torniossa Äijähuhdantiellä tapahtuvasta mönkijällä ajamisesta. Ilmoittajalle oli tullut epäilys, että mönkijän ajaja on päihtynyt. Partion ajaessa paikalle heitä vastaan ajoi mönkijä, jonka ajokunnon he päättivät tarkastaa. Mönkijän kuljettaja puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Tapahtumapaikalla selvisi myös, että mönkijä oli anastettu. Mönkijän kuljettaja otettiin kiinni törkeästä rattijuopumuksesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä. Pahoinpitely Torniossa grillilläVarhain lauantaiaamusta tuli poliisille ilmoitus pahoinpitelystä grillillä. Paikalle päästyään tilanne oli jo ohi ja paikalla ollut mies kertoi, että toinen mies oli lyönyt häntä useita kertoja. Toinen osapuoli taas kertoi, että tämä toinen mies oli lyönyt häntä.Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä. Osapuolten vammat eivät ole olleet vakavia.Törkeä rattijuopumus KemissäPartio päätti pysäyttää Kemissä Karjalahdenkadulla ajavan henkilöauton varhain lauantaiaamuna kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten. Kuljettajana toiminut ulkomaalainen mies puhalsi alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Mies otettiin kiinni törkeästä rattijuopumuksesta epäiltynä.

Hyvin iäkkään vanhuksen asuntoon on yritetty murtautua Keminmaassa. Rattijuopumuksia ja pahoinpitely Meri-Lapin alueella.

Vanhuksen asuntoon on yritetty murtautua Keminmaassa

Perjantain ja lauantai välisenä aikana on Keminmaassa Yrittäjänkujalla yritetty tunkeutua vanhuksen asuntoon. Teko on kuitenkin keskeytynyt ja tekijä on poistunut paikalta. Poliisi tutkii asiaa törkeän varkauden yrityksenä.

Törkeä rattijuopumus Torniossa

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus lauantai-iltapäivänä Torniossa Äijähuhdantiellä tapahtuvasta mönkijällä ajamisesta. Ilmoittajalle oli tullut epäilys, että mönkijän ajaja on päihtynyt. Partion ajaessa paikalle heitä vastaan ajoi mönkijä, jonka ajokunnon he päättivät tarkastaa. Mönkijän kuljettaja puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Tapahtumapaikalla selvisi myös, että mönkijä oli anastettu. Mönkijän kuljettaja otettiin kiinni törkeästä rattijuopumuksesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä. 

Pahoinpitely Torniossa grillillä

Varhain lauantaiaamusta tuli poliisille ilmoitus pahoinpitelystä grillillä. Paikalle päästyään tilanne oli jo ohi ja paikalla ollut mies kertoi, että toinen mies oli lyönyt häntä useita kertoja. Toinen osapuoli taas kertoi, että tämä toinen mies oli lyönyt häntä.

Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä. Osapuolten vammat eivät ole olleet vakavia.

Törkeä rattijuopumus Kemissä

Partio päätti pysäyttää Kemissä Karjalahdenkadulla ajavan henkilöauton varhain lauantaiaamuna kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten. Kuljettajana toiminut ulkomaalainen mies puhalsi alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Mies otettiin kiinni törkeästä rattijuopumuksesta epäiltynä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory