Poliisi otti kiinni törkeästä vahingonteosta epäillyn Oulun Nuottasaaressa

NordenBladet — Mies otti pyöräkuormaajan luvatta käyttöönsä ja aiheutti sillä mittavat vahingot Nuottasaaren tehdasalueella Oulussa. Poliisi otti miehen kiinni tehdasalueelta.Torstain 7. syyskuuta ja perjantain 8. syyskuuta välisenä yönä poliisi otti kiinni ulkomaalaistaustaisen miehen Nuottasaaren tehdasalueelta Oulussa. Poliisi epäilee, että mies oli ottanut luvatta käyttöönsä pyöräkuormaajan Nuottasaaren tehdasalueella. Hän ehti ajollaan aiheuttaa siellä mittavat omaisuusvahingot. Poliisi epäilee miestä törkeästä vahingonteosta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta. Tapauksen esitutkinta on alussa, joten poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Mies otti pyöräkuormaajan luvatta käyttöönsä ja aiheutti sillä mittavat vahingot Nuottasaaren tehdasalueella Oulussa. Poliisi otti miehen kiinni tehdasalueelta.

Torstain 7. syyskuuta ja perjantain 8. syyskuuta välisenä yönä poliisi otti kiinni ulkomaalaistaustaisen miehen Nuottasaaren tehdasalueelta Oulussa. Poliisi epäilee, että mies oli ottanut luvatta käyttöönsä pyöräkuormaajan Nuottasaaren tehdasalueella. Hän ehti ajollaan aiheuttaa siellä mittavat omaisuusvahingot. 

Poliisi epäilee miestä törkeästä vahingonteosta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta. Tapauksen esitutkinta on alussa, joten poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory