Poliisi pyytää havaintoja Pyhäsalmessa tehdystä törkeästä ryöstöstä

NordenBladet — Kolme henkilöä kaappasi naisen autoonsa ja anastivat hänen käsilaukkunsa Köpsintiellä Pyhäsalmessa. Poliisi pyytää havaintoja tapahtumista ja auton liikkeistä.Poliisi tutkii törkeää ryöstöä, joka tehtiin Pyhäsalmen Köpsintiellä sunnuntaina 3. syyskuuta 2023. Kaksi noin keski-ikäistä miestä ja nainen pakottivat sivullisen henkilön autoonsa. Kaappaajat palauttivat uhrin pian samaan paikkaan, mutta hänen käsilaukkunsa jäi kateisiin.Poliisi pyytää havaintoja itse tapahtumasta ja epäiltyjen liikkeistä Pyhäsalmessa sunnuntaina noin kello 15–18. Epäiltyjen auto oli farmarimallinen ja väriltään tummansininen tai musta. Molemmilla miehillä oli yllään pusakkamallinen takki ja toisella miehistä tummat housut. Naisella oli yllään hame.Jos tiedät tapauksesta jotain, soita Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194 tai lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Kolme henkilöä kaappasi naisen autoonsa ja anastivat hänen käsilaukkunsa Köpsintiellä Pyhäsalmessa. Poliisi pyytää havaintoja tapahtumista ja auton liikkeistä.

Poliisi tutkii törkeää ryöstöä, joka tehtiin Pyhäsalmen Köpsintiellä sunnuntaina 3. syyskuuta 2023. Kaksi noin keski-ikäistä miestä ja nainen pakottivat sivullisen henkilön autoonsa. Kaappaajat palauttivat uhrin pian samaan paikkaan, mutta hänen käsilaukkunsa jäi kateisiin.

Poliisi pyytää havaintoja itse tapahtumasta ja epäiltyjen liikkeistä Pyhäsalmessa sunnuntaina noin kello 15–18. Epäiltyjen auto oli farmarimallinen ja väriltään tummansininen tai musta. Molemmilla miehillä oli yllään pusakkamallinen takki ja toisella miehistä tummat housut. Naisella oli yllään hame.

Jos tiedät tapauksesta jotain, soita Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194 tai lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory