Törkeitä liikennerikoksia Porin seudulla

NordenBladet — Törkeitä rattijuopumuksia ja törkeitä ylinopeuksia Porin seudulla viikonloppunaHätäkeskus ilmoitti Lounais-Suomen partiolle perjantaina kello 21 jälkeen epäillystä rattijuoposta Noormarkussa. Partio tavoitti auton Laviantiellä ja pysäytti sen. Kuljettajana oli mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin noin 1,9 promillen lukeman. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Törkeitä rattijuopumuksia ja törkeitä ylinopeuksia Porin seudulla viikonloppuna

Hätäkeskus ilmoitti Lounais-Suomen partiolle perjantaina kello 21 jälkeen epäillystä rattijuoposta Noormarkussa. Partio tavoitti auton Laviantiellä ja pysäytti sen. Kuljettajana oli mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin noin 1,9 promillen lukeman. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

 

Poliisipartio mittasi perjantaina kello 23 jälkeen Porissa VT2:lla Honkaluodon sillalla henkilöauton nopeudeksi 160 kilometriä tunnissa, nopeusrajoituksen ollessa 100 kilometriä tunnissa. Partio lähti auton perään ja pysäytti sen Ulvilassa. Kuljettajana ollut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa.

 

Sunnuntaina yöllä kello yhden jälkeen partio mittasi Noormarkussa Finpyyntiellä edellään ajaneen henkilöauton nopeudeksi 84 kilometriä tunnissa, nopeusrajoituksen ollessa 40 kilometriä tunnissa. Lisäksi auto ohitti liikenteenjakajan käyttäen vastaantulevien kaistaa. Partio pysäytti auton. Sen kuljettajana ollut nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Autossa oli lisäksi kaksi matkustajaa. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Partio sai sunnuntaina kello 15.30 aikaan hätäkeskukselta tehtävän epäillystä rattijuopon kuljettamasta autosta Kalevanpuistossa. Auto oli tehnyt lukuisia ajovirheitä ja se oli törmännyt Maantiekadulla puuta päin, mutta oli päässyt sen jälkeen jatkamaan matkaa. Auto oli myös ajanut Luvianpuistokadulla päin punaisia liikennevaloja aiheuttaen läheltä piti -tilanteen. Partio sai pysäytettyä auton Sahalaistenkadulla. Autoa kuljettaneelle naiselle tehtiin huumepikatesti, joka osoitti positiivista huumausaineille. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory