Paistunturin alueen porovarkauksien esitutkinta valmistui

NordenBladet — Poliisi aloitti esitutkinnan toukokuussa 2020. Esitutkinta on valmistunut elokuussa 2023 ja lähetetty syyttäjälle syyteharkintaan.Toukokuussa 2020 Paistunturin paliskunta ilmoitti poliisille epäilevänsä, että paliskuntaan kuuluvien porojen korva- ja muita merkkejä olisi väärennetty. Lapin poliisilaitos on tutkinut asiaa törkeänä varkautena ja törkeänä väärennöksenä. Teoista epäillään kolmea henkilöä. Teon kohteena epäillään olleen useita kymmeniä poroja, joista osa on kuulunut norjalaisiin paliskuntiin. Norjan poliisi, Paliskuntain yhdistys ja Paistunturin paliskunta ovat avustaneet poliisia tutkinnassa.Esitutkinta on valmistunut elokuussa 2023 ja lähetetty syyttäjälle syyteharkintaan. 

Poliisi aloitti esitutkinnan toukokuussa 2020. Esitutkinta on valmistunut elokuussa 2023 ja lähetetty syyttäjälle syyteharkintaan.

Toukokuussa 2020 Paistunturin paliskunta ilmoitti poliisille epäilevänsä, että paliskuntaan kuuluvien porojen korva- ja muita merkkejä olisi väärennetty. Lapin poliisilaitos on tutkinut asiaa törkeänä varkautena ja törkeänä väärennöksenä. Teoista epäillään kolmea henkilöä. Teon kohteena epäillään olleen useita kymmeniä poroja, joista osa on kuulunut norjalaisiin paliskuntiin. Norjan poliisi, Paliskuntain yhdistys ja Paistunturin paliskunta ovat avustaneet poliisia tutkinnassa.

Esitutkinta on valmistunut elokuussa 2023 ja lähetetty syyttäjälle syyteharkintaan.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory