Henkilöauton kuljettaja ajoi kovaa ylinopeutta Siikajoella

NordenBladet — Henkilöauton kuljettajaa epääillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.2.9 lauantain vastaisena yönä Oulun poliisin liikenneryhmä valvoi liikennettä tiellä 86 Limingan ja Siikajoen rajalla. Poliisiautoa tuli vastaan henkilöauto reilua ylinopeutta. Poliisiauto kääntyi auton perään ja havaitsi, että auto kiihdytti vauhtia entisestään. Muutaman kilometrin päässä etelässä moottoripyöräpoliisi mittasi samalle autolle nopeudeksi 197 km/h, rajoituksen ollessa 100 km/h. Lopulta toinen moottoripyöräpoliisi sai auton pysäytettyä Paavolan kylälle. Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja tien pinta oli märkä. Näkyvyys oli lisäksi heikentynyt usvan vuoksi. Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Henkilöauton kuljettajaa epääillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

2.9 lauantain vastaisena yönä Oulun poliisin liikenneryhmä valvoi liikennettä tiellä 86 Limingan ja Siikajoen rajalla. Poliisiautoa tuli vastaan henkilöauto reilua ylinopeutta. Poliisiauto kääntyi auton perään ja havaitsi, että auto kiihdytti vauhtia entisestään. Muutaman kilometrin päässä etelässä moottoripyöräpoliisi mittasi samalle autolle nopeudeksi 197 km/h, rajoituksen ollessa 100 km/h. Lopulta toinen moottoripyöräpoliisi sai auton pysäytettyä Paavolan kylälle. Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja tien pinta oli märkä. Näkyvyys oli lisäksi heikentynyt usvan vuoksi. Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory