Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja kahteen törkeään ryöstöön liittyen

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii kahta törkeää ryöstöä Espoon Matinkylässä ja Niittykummussa. Poliisi epäilee yhden henkilön ryöstäneen kaksi päivittäistavarakauppaa kuluneen viikon keskiviikkona ja lauantaina. Silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä voi lähettää poliisille tapahtumiin liittyen.Keskiviikkona 30. elokuuta Espoossa Matinkylässä Joosepinkujalla sijaitseva Alepa ryöstettiin teräaseella uhkaamalla. Lauantaina 2. syyskuuta Espoossa Niittykummussa Jousenpuistonkadulla sijaitseva Alepa ryöstettiin samalla tavalla. Molemmat teot tapahtuivat yöllä noin kello 1.30-2.30 välillä. Poliisi epäilee samaa henkilöä molemmista ryöstöistä. Rikoksista epäilty on noin 20-vuotias suomea puhuva mies. Havaintoja tapahtuneesta tai tietoja kuvissa näkyvästä epäillystä voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).  

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii kahta törkeää ryöstöä Espoon Matinkylässä ja Niittykummussa. Poliisi epäilee yhden henkilön ryöstäneen kaksi päivittäistavarakauppaa kuluneen viikon keskiviikkona ja lauantaina. Silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä voi lähettää poliisille tapahtumiin liittyen.

Keskiviikkona 30. elokuuta Espoossa Matinkylässä Joosepinkujalla sijaitseva Alepa ryöstettiin teräaseella uhkaamalla. Lauantaina 2. syyskuuta Espoossa Niittykummussa Jousenpuistonkadulla sijaitseva Alepa ryöstettiin samalla tavalla. Molemmat teot tapahtuivat yöllä noin kello 1.30-2.30 välillä.

 

Poliisi epäilee samaa henkilöä molemmista ryöstöistä. Rikoksista epäilty on noin 20-vuotias suomea puhuva mies.

 

Havaintoja tapahtuneesta tai tietoja kuvissa näkyvästä epäillystä voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory