Poliisi pyytää apua henkilön tunnistamiseen

NordenBladet — Hämeen poliisilaitos pyytää apua henkilön tunnistamiseen Heinolassa Hirvisalon alueella Valtatie 46:lla perjantaina 14.7.2023 klo 18 – 19 aikoihin liikkuneesta miehestä. Alue on Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakuntarajalla.Mies on noin 40 – 60-vuotias, normaalivartaloinen ja hänellä on siilitukkaiset vaaleat hiukset sekä vaalea parransänki. Oheisen kuvan mukaisesti hänellä on ollut yllään musta lippalakki, tummat aurinkolasit, pitkähihainen Adidas-merkkinen urheilupaita, mustat tuulihousut ja mustat lenkkikengät.Havainnot miehen liikkumisesta tai tiedot hänen henkilöllisyydestään voi ilmoittaa Hämeen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 414 222 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi. 

Hämeen poliisilaitos pyytää apua henkilön tunnistamiseen Heinolassa Hirvisalon alueella Valtatie 46:lla perjantaina 14.7.2023 klo 18 – 19 aikoihin liikkuneesta miehestä. Alue on Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakuntarajalla.

Mies on noin 40 – 60-vuotias, normaalivartaloinen ja hänellä on siilitukkaiset vaaleat hiukset sekä vaalea parransänki. Oheisen kuvan mukaisesti hänellä on ollut yllään musta lippalakki, tummat aurinkolasit, pitkähihainen Adidas-merkkinen urheilupaita, mustat tuulihousut ja mustat lenkkikengät.

Havainnot miehen liikkumisesta tai tiedot hänen henkilöllisyydestään voi ilmoittaa Hämeen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 414 222 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory