Poliisi tutkii törkeää ryöstöä – epäilty poliisin hallussa

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tiistaina 29.8. iltapäivällä Järvenpäässä tapahtunutta törkeää ryöstöä. Tekoon epäilty tavoitettiin poliisin omien tutkintatoimien tuloksena jo seuraavan päivänä.- Tapahtumat saivat alkunsa, kun 13 – vuotias poika oli ollut tiistaina 29.8. iltapäivällä matkalla koulusta kotiin, kun hänet oli pysäyttänyt pojalle entuudestaan tuntematon nuori mies. Mies oli vaatinut pojalta rahaa ja poika oli luovuttanut miehelle hallussaan olleet rahat, kertoo rikoskomisario Lauri Rantalainen.Tämän jälkeen mies oli vaatinut poikaa menemään läheiseen kauppaan anastamaan hänelle alkoholituotteita. Poika ei ollut tässä onnistunut, jonka jälkeen matka oli jatkunut pakotettuna pojan kotiosoitteeseen.- Pojan kotiosoitteessa mies oli tunkeutunut pojan kotiin ja anastanut sieltä omaisuutta. Mies oli pakottanut pojan vielä kantamaan osan anastamistaan tavaroista läheiselle kävelysillalle. Miehen poistuttua liftaamalla Helsingintietä kulkeneen auton kyytiin, poika juoksi naapuriin hälyttämään apua, Rantalainen jatkaa.- Poliisi aloitti tapauksen selvittelyn välittömästi ja tapahtumapaikalla tehtiin myös teknistä tutkintaa. Tutkintaryhmän tutkijoiden tehokkaiden toimenpiteiden ansiosta epäilty tunnistettiin nopeasti ja hänet tavoitettiin heti seuraavana päivänä. Epäilty on nyt poliisiin hallussa, toteaa Rantalainen.Tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä, törkeänä kotirauhan rikkomisena sekä pakottamisena. Valtaosa anastetusta omaisuudesta on saatu jo palautettua perheelle. 

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tiistaina 29.8. iltapäivällä Järvenpäässä tapahtunutta törkeää ryöstöä. Tekoon epäilty tavoitettiin poliisin omien tutkintatoimien tuloksena jo seuraavan päivänä.

– Tapahtumat saivat alkunsa, kun 13 – vuotias poika oli ollut tiistaina 29.8. iltapäivällä matkalla koulusta kotiin, kun hänet oli pysäyttänyt pojalle entuudestaan tuntematon nuori mies. Mies oli vaatinut pojalta rahaa ja poika oli luovuttanut miehelle hallussaan olleet rahat, kertoo rikoskomisario Lauri Rantalainen.

Tämän jälkeen mies oli vaatinut poikaa menemään läheiseen kauppaan anastamaan hänelle alkoholituotteita. Poika ei ollut tässä onnistunut, jonka jälkeen matka oli jatkunut pakotettuna pojan kotiosoitteeseen.

– Pojan kotiosoitteessa mies oli tunkeutunut pojan kotiin ja anastanut sieltä omaisuutta. Mies oli pakottanut pojan vielä kantamaan osan anastamistaan tavaroista läheiselle kävelysillalle. Miehen poistuttua liftaamalla Helsingintietä kulkeneen auton kyytiin, poika juoksi naapuriin hälyttämään apua, Rantalainen jatkaa.

– Poliisi aloitti tapauksen selvittelyn välittömästi ja tapahtumapaikalla tehtiin myös teknistä tutkintaa. Tutkintaryhmän tutkijoiden tehokkaiden toimenpiteiden ansiosta epäilty tunnistettiin nopeasti ja hänet tavoitettiin heti seuraavana päivänä. Epäilty on nyt poliisiin hallussa, toteaa Rantalainen.

Tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä, törkeänä kotirauhan rikkomisena sekä pakottamisena. Valtaosa anastetusta omaisuudesta on saatu jo palautettua perheelle. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory