Hasbron osake on ”Baldur’s Gate 3” -pelin ansiosta jyrkässä nousussa

Hasbron osake on ”Baldur’s Gate 3” -pelin ansiosta jyrkässä nousussa

NordenBladet – ”Baldur’s Gate 3” on Larian Studios -yhtiön kehittämä ja julkaisema kansainvälisesti suosittu videopeli, jonka vaikutus ei rajoitu vain pelimaailmaan. Tänään se vaikuttaa voimakkaasti myös osakemarkkinoihin.

Hasbro, Inc., viihde- ja pelimaailman tunnettu nimi, leikkaa pelin suosiosta ennennäkemätöntä voittoa. Hasbron osakkeita myydään monissa pörsseissä, mukaan lukien NYSE ja NASDAQ, ja yrityksellä heijastelevat näköpiirissä suuret voittolukemat. Pelin suosio on yhdessä muiden avaintekijöiden kanssa saanut analyytikot ja sijoittajat seuraamaan Hasbron osakkeen menestystä erittäin valppaina. NordenBladet.com julkisti katsauksen Baldur’s Gate 3:n menestyksestä ja Hasbro:n osakehinnan yhteyksistä, havaiten tämän maailman viihdegigantin lupaavat näkymät.


Hasbron osakkeen (HAS) viime kuukauden myyntigrafiikka NasdaqGS-pörssissä
(Lähde: Finance.Yahoo.com)

Hasbron osakkeiden osalta optimismia ovat osoittaneet myös Bank of America, joka ennustaa voittoja jatkossakin. Tätä optimismia tukee kysynnän kasvu kolmen Hasbron peliomaisuuden osalta. Pankki säilytti arvion ”Osta” ja nosti oman hintatähtäimensä 90 dollariin, joka oli edellisen päivän sulkemishintaa 41 % korkeammalla. Tähän positiiviseen näkymään reagoiden osake nousi tiistaina (elokuun 22. päivänä) yli 7 %.

Bank of American varmuus Hasbron näkymien suhteen perustuu ”Magic: The Gathering” -lisäkomponenttien menestykseen ja kahden hiljattain käynnistetyn digitaalisen pelin suosioon, joista Hasbro kerää lisenssimaksuja: Monopoly Go ja Baldur’s Gate 3.

Dungeons & Dragonsiin perustuva ”Baldur’s Gate 3” on jo myynyt yli 2,5 miljoonaa yksikköä alkaen siitä, kun se vapautettiin PC:lle tämän kuukauden alussa. Peli ilmestyy PlayStation 5 -käyttöympäristöön ensi kuun alussa.

Bank of American arvion mukaan Hasbro voisi ansaita 60 miljoonaa dollaria tekijänpalkkioita Monopoly Go’sta, jos ensimmäisen vuoden liikevaihto yltää 500 miljoonaan dollariin, ja 61 miljoonaa dollaria lisenssipalkkioita ”Baldur’s Gate 3”:sta, jos myydään 10 miljoonaa yksikköä.

Katso myös:Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory