Luumäellä tapahtuneen rivitalon tulipalossa ei epäillä rikosta

NordenBladet — Palon syttymissyyksi epäillään sähkölaitetta. Palossa menehtyi vuonna 1944 syntynyt mies ja loukkaantui vuonna 1952 syntynyt nainen.Poliisi on jatkanut Luumäen Jurvalassa 25.8.2023 tapahtuneen rivitalon tulipalon tutkintaa. Poliisin ja pelastuslaitoksen suorittamassa paikkatutkinnassa palon on todettu saaneen alkunsa yhden huoneiston sisältä, mahdollisesti sähkölaitteesta. Huoneiston asukkaista toinen, vuonna 1952 syntynyt nainen, oli onnistunut pelastautumaan ulos rakennuksesta. Hän kuitenkin loukkaantui vakavasti ja on edelleen sairaalahoidossa. Huoneistossa asunut, vuonna 1944 syntynyt mies löydettiin asunnosta menehtyneenä. Ilmoituksen palosta tekivät muut rivitalon asukkaat. 

Palon syttymissyyksi epäillään sähkölaitetta. Palossa menehtyi vuonna 1944 syntynyt mies ja loukkaantui vuonna 1952 syntynyt nainen.

Poliisi on jatkanut Luumäen Jurvalassa 25.8.2023 tapahtuneen rivitalon tulipalon tutkintaa. Poliisin ja pelastuslaitoksen suorittamassa paikkatutkinnassa palon on todettu saaneen alkunsa yhden huoneiston sisältä, mahdollisesti sähkölaitteesta. Huoneiston asukkaista toinen, vuonna 1952 syntynyt nainen, oli onnistunut pelastautumaan ulos rakennuksesta. Hän kuitenkin loukkaantui vakavasti ja on edelleen sairaalahoidossa. Huoneistossa asunut, vuonna 1944 syntynyt mies löydettiin asunnosta menehtyneenä. Ilmoituksen palosta tekivät muut rivitalon asukkaat. 

Poliisi jatkaa tapahtuneen tutkinta palonsyyn selvittämisenä sekä kuolemansyyn selvittämisenä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory