Poliisi epäilee Uudessakaupungissa karikkoon ajanutta vesiliikennejuopumuksesta

NordenBladet — Poliisi tutkii Uudessakaupungissa perjantaina tapahtunutta mopon ja mönkijän välistä liikenneonnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Viikonloppuna päihtynyt veneilijä ajoi karikkoon Uudenkaupungin vesillä.Perjantai-iltana Uudenkaupungin keskustassa tapahtui mopon ja mönkijän välinen liikenneonnettomuus. Mopon kuljettaja loukkaantui tilanteessa. Mopon kuljettaja ei ollut huomannut risteyksessä oikealta tulevaa mönkijää ja törmäsi tähän. Poliisi epäilee mopoilijaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä veneilijä ajoi karille Uudenkaupungin vesistössä. Veneen kuljettaja oli ajamassa Pyhämaasta mökilleen, kun hän eksyi pimeässä ja ajoi aution saaren rantakiville. Rajavartiolaitoksen helikopteri paikansi kuljettajan karikosta. Poliisi epäilee veneen kuljettajaa vesiliikennejuopumuksesta.

Poliisi tutkii Uudessakaupungissa perjantaina tapahtunutta mopon ja mönkijän välistä liikenneonnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Viikonloppuna päihtynyt veneilijä ajoi karikkoon Uudenkaupungin vesillä.

Perjantai-iltana Uudenkaupungin keskustassa tapahtui mopon ja mönkijän välinen liikenneonnettomuus. Mopon kuljettaja loukkaantui tilanteessa. Mopon kuljettaja ei ollut huomannut risteyksessä oikealta tulevaa mönkijää ja törmäsi tähän. Poliisi epäilee mopoilijaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä veneilijä ajoi karille Uudenkaupungin vesistössä. Veneen kuljettaja oli ajamassa Pyhämaasta mökilleen, kun hän eksyi pimeässä ja ajoi aution saaren rantakiville. Rajavartiolaitoksen helikopteri paikansi kuljettajan karikosta. Poliisi epäilee veneen kuljettajaa vesiliikennejuopumuksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory