Pohjanmaan poliisilla 685 tehtävää viikonloppuna

NordenBladet — Pohjanmaan poliisilla oli kiireinen viikonloppu. Kiinniotettuna on ollut yhteensä 41 henkilöä, joista 16 rikosperusteisesti. Kokkolassa nuoriso ampui ilotulitteita väkijoukkoon ja järjestyksenvalvojia päin.Pohjanmaan poliisilla on vilkas venetsialaisviikonloppu takana. Tehtävät jakautuivat tasaisesti eri alueille.Poliisia työllistivät alkoholinkäyttöön liittyvät tehtävät tapahtumissa ja liikenteessä. Alaikäiset humalaiset työllistivät niin ikään ja mopojen kaahailu jatkui. Poliisi tavoitti viikonlopun aikana useita rattijuoppoja eri paikkakunnilla. Kuusi kiinnijääneistä puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan, ja kiinnijääneitä oli yhteensä 17.  Valvonnassa huumausaineen käyttörikoksia paljastui 12 kpl. Lisäksi paljastui muutamia huumausainerikoksia, joissa epäillään huumausaineiden välitystä. Myös useita liikenneturvallisuuden vaarantamisia todettiin, yhteensä 48 kappaletta, joista neljä kappaletta törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia.Eläinonnettomuuksien määrä oli kaksi kappaletta, kummassakin tapauksessa oli kyse hirvikolarista.Ähtärissä miehen epäillään syyllistyynen törkeään metsästysrikokseen metsästämällä karhua haaskan avulla. Törkeän metsästysrikoksen tutkintaa liittyvät etsinnät työllistivät sekä kenttää, että tutkintaa Etelä-Pohjanmaan alueella.Poliisi kirjasi viikonloppuna 11 rikosilmoitusta eriasteisista pahoinpitelyistä. Pahoinpitelyt tapahtuivat yleisillä ja yksityisillä paikoilla.Kokkolassa syttyi sunnuntaina tulipalo keskustassa autiotalossa ja yleisöhavaintojen perusteella on syytä epäillä, että se oli tahallaan sytytetty. Paikalta nähtiin poistuvan kaksi ihmistä. Autiotalo paloi maan tasalle. Viereisessä talossa oli myös palanut patja, jonka oli saatu sammutettu palokunnan toimesta. Kauhavan Ylihärmässä autiotalon pihapiirissä olevat kaksi varastoa syttyi myös sunnuntaina tuleen. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, varastot olivat täyden palon vaiheessa, eikä niiden pelastamiseksi ollut mitään tehtävissä.Pietarsaaresta katosi kotoaan nainen sunnuntaina. Hän palasi kotiinsa noin neljä tuntia katoamisen jälkeen. Henkilö on ollut aiemminkin kateissa.Viikonlopun vakavin tapahtuma sattui sunnuntaina Lapualla. Yksi henkilö sai liikenneonnettomuudessa surmansa. Kolmen auton ketjukolari tapahtui Valtatie 16:lla. Menehtynyt ajoi museorekisteröidyllä autolla. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemantuottamuksena. Asiasta ei tiedoteta enempää.

Pohjanmaan poliisilla oli kiireinen viikonloppu. Kiinniotettuna on ollut yhteensä 41 henkilöä, joista 16 rikosperusteisesti. Kokkolassa nuoriso ampui ilotulitteita väkijoukkoon ja järjestyksenvalvojia päin.

Pohjanmaan poliisilla on vilkas venetsialaisviikonloppu takana. Tehtävät jakautuivat tasaisesti eri alueille.

Poliisia työllistivät alkoholinkäyttöön liittyvät tehtävät tapahtumissa ja liikenteessä. Alaikäiset humalaiset työllistivät niin ikään ja mopojen kaahailu jatkui. Poliisi tavoitti viikonlopun aikana useita rattijuoppoja eri paikkakunnilla. Kuusi kiinnijääneistä puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan, ja kiinnijääneitä oli yhteensä 17.  Valvonnassa huumausaineen käyttörikoksia paljastui 12 kpl. Lisäksi paljastui muutamia huumausainerikoksia, joissa epäillään huumausaineiden välitystä. Myös useita liikenneturvallisuuden vaarantamisia todettiin, yhteensä 48 kappaletta, joista neljä kappaletta törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia.

Eläinonnettomuuksien määrä oli kaksi kappaletta, kummassakin tapauksessa oli kyse hirvikolarista.

Ähtärissä miehen epäillään syyllistyynen törkeään metsästysrikokseen metsästämällä karhua haaskan avulla. Törkeän metsästysrikoksen tutkintaa liittyvät etsinnät työllistivät sekä kenttää, että tutkintaa Etelä-Pohjanmaan alueella.

Poliisi kirjasi viikonloppuna 11 rikosilmoitusta eriasteisista pahoinpitelyistä. Pahoinpitelyt tapahtuivat yleisillä ja yksityisillä paikoilla.

Kokkolassa syttyi sunnuntaina tulipalo keskustassa autiotalossa ja yleisöhavaintojen perusteella on syytä epäillä, että se oli tahallaan sytytetty. Paikalta nähtiin poistuvan kaksi ihmistä. Autiotalo paloi maan tasalle. Viereisessä talossa oli myös palanut patja, jonka oli saatu sammutettu palokunnan toimesta. 

Kauhavan Ylihärmässä autiotalon pihapiirissä olevat kaksi varastoa syttyi myös sunnuntaina tuleen. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, varastot olivat täyden palon vaiheessa, eikä niiden pelastamiseksi ollut mitään tehtävissä.

Pietarsaaresta katosi kotoaan nainen sunnuntaina. Hän palasi kotiinsa noin neljä tuntia katoamisen jälkeen. Henkilö on ollut aiemminkin kateissa.

Viikonlopun vakavin tapahtuma sattui sunnuntaina Lapualla. Yksi henkilö sai liikenneonnettomuudessa surmansa. Kolmen auton ketjukolari tapahtui Valtatie 16:lla. Menehtynyt ajoi museorekisteröidyllä autolla. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemantuottamuksena. Asiasta ei tiedoteta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory