Hämeen poliisilaitoksen tapahtumia

NordenBladet — Rauhallista ja tavanomaista menoa Hämeen poliisilaitoksen alueella.Hämeen poliisilaitoksen alueella oli suhteellisen rauhallinen yö. Tehtäviä oli kaikkiaan 145 kpl jakautuen suht tasaisesti Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueiden kesken.

Rauhallista ja tavanomaista menoa Hämeen poliisilaitoksen alueella.

Hämeen poliisilaitoksen alueella oli suhteellisen rauhallinen yö. Tehtäviä oli kaikkiaan 145 kpl jakautuen suht tasaisesti Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueiden kesken.

 Tehtävät muodostuivat perinteisistä rattijuopumus-, pahoinpitely, huumausaine- sekä liikennetehtävistä.

 Hollolassa ajoi partiota vastaan ajoneuvo ja partion kääntyessä tarkastusmielessä perään oli ajoneuvo kiihdyttänyt voimakkaasti ja lähtenyt karkuun. Tehtävään osallistui useampi partio ajoneuvon tavoittamiseksi ja etsintä tuotti tulosta. Kyseessä ollut ajoneuvo tavoitettiin talon pihasta ja kuljettajalle suoritetussa puhalluskokeessa arvoksi tuli 0 prom, mutta huumausaine pikatesteri antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja käytettiin verikokeissa.

Lahdessa kävi 5-7 hengen nuorisoporukka kahden nuoren miehen päälle Launeen perhepuistossa potkimalla, lyömällä ja tönimällä.

Hämeenlinnassa oli asunnossa kahdelle miehelle tullut keskinäistä riitaa ja niinpä toinen heistä oli kiistan aikana sumuttanut OC-kaasulla kaveriaan silmille. Kaasuttajalla ollut myös hallussaan nyrkkirauta.

Hämeenlinnassa mieshenkilöä epäillään rattijuopumuksesta hänen kuljettaessaan henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena, myös ajo-oikeus puuttui.

Tammelassa ajeltiin myös päihtyneenä oikein ojan pohjille saakka, kuljettajan puhallus 2.9 promille joten melkoisen tukevassa humalassa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory