Viranomaiset harjoittelevat Sodankylässä 6.9.2023 iltapäivällä

NordenBladet — Poliisi osallistuu Jääkäriprikaatin johtamaan Pohjoinen 2/23 -paikallispuolustusharjoituksiin 5. – 6.9.2023. Poliisi johtaa 6.9. viranomaisharjoituksen Sodankylässä.Poliisi harjoittelee yhdessä Jääkäriprikaatin kanssa Sodankylän taajamassa keskiviikkona 6.9.2023 iltapäivällä.  Viranomaiset eristävät tarvittaessa harjoitusalueita ja siten varmistavat alueella liikkuvien turvallisuuden.Sodankylän taajamassa voi harjoituspäivänä nähdä liikkeellä normaalia enemmän viranomaisia ja viranomaiskulkuneuvoja. Poliisi pyytää kärsivällisyyttä henkilöiltä, joiden liikkumista harjoitustoiminta voi hetken häiritä. Harjoittelun liikennevaikutukset Sodankylän taajamassa ovat vähäisiä.Paikallispuolustusharjoituksia on kahdesti vuodessaLapin poliisilaitos harjoittelee paikallispuolustusharjoituksissa kahdesti vuodessa yhdessä muiden viranomaisten kanssa. Harjoitusten tavoitteena on edelleen kehittää tähän saakka erinomaisesti toiminutta viranomaisyhteistyötä erilaisissa häiriötilanteissa.- Poliisille on omankin osaamisen ja valmiuden vuoksi tärkeää tuntea yhteistyökumppanit ja osata toimia muiden viranomaisten kanssa yhteen. Yhdessä tekeminen ja yhdessä tilanteiden johtaminen toimivat, jos yhdessä myös harjoittelemme, sanoo poliisin johtaman harjoituksen johtaja ylikonstaapeli Petteri Väänänen.Seuraa harjoituksia sosiaalisessa mediassaPoliisi julkaisee harjoituksiin liittyviä tiedotteita Lapin poliisilaitoksen sosiaalisen median kanavilla Facebookissa, Instagramissa ja X:ssä. Käytämme aihetunnisteita #pohjoinen23 #paikallisturvallisuus ja #paikallispuolustajat.Lue Jääkäriprikaatin tiedote Pohjoinen 2/23 -paikallispuolustusharjoituksesta.

Poliisi osallistuu Jääkäriprikaatin johtamaan Pohjoinen 2/23 -paikallispuolustusharjoituksiin 5. – 6.9.2023. Poliisi johtaa 6.9. viranomaisharjoituksen Sodankylässä.

Poliisi harjoittelee yhdessä Jääkäriprikaatin kanssa Sodankylän taajamassa keskiviikkona 6.9.2023 iltapäivällä.  Viranomaiset eristävät tarvittaessa harjoitusalueita ja siten varmistavat alueella liikkuvien turvallisuuden.

Sodankylän taajamassa voi harjoituspäivänä nähdä liikkeellä normaalia enemmän viranomaisia ja viranomaiskulkuneuvoja. Poliisi pyytää kärsivällisyyttä henkilöiltä, joiden liikkumista harjoitustoiminta voi hetken häiritä. Harjoittelun liikennevaikutukset Sodankylän taajamassa ovat vähäisiä.

Paikallispuolustusharjoituksia on kahdesti vuodessa

Lapin poliisilaitos harjoittelee paikallispuolustusharjoituksissa kahdesti vuodessa yhdessä muiden viranomaisten kanssa. Harjoitusten tavoitteena on edelleen kehittää tähän saakka erinomaisesti toiminutta viranomaisyhteistyötä erilaisissa häiriötilanteissa.

– Poliisille on omankin osaamisen ja valmiuden vuoksi tärkeää tuntea yhteistyökumppanit ja osata toimia muiden viranomaisten kanssa yhteen. Yhdessä tekeminen ja yhdessä tilanteiden johtaminen toimivat, jos yhdessä myös harjoittelemme, sanoo poliisin johtaman harjoituksen johtaja ylikonstaapeli Petteri Väänänen.

Seuraa harjoituksia sosiaalisessa mediassa

Poliisi julkaisee harjoituksiin liittyviä tiedotteita Lapin poliisilaitoksen sosiaalisen median kanavilla Facebookissa, Instagramissa ja X:ssä. Käytämme aihetunnisteita #pohjoinen23 #paikallisturvallisuus ja #paikallispuolustajat.

Lue Jääkäriprikaatin tiedote Pohjoinen 2/23 -paikallispuolustusharjoituksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory