Helena-Reet: Kesä 2023 — syntymäpäivien erikoisjuttu! +FOTOGALLERIA!

Helena-Reet: Kesä 2023 — syntymäpäivien erikoisjuttu! +FOTOGALLERIA!

NordenBladet – Kesä on vilahtaen mennyt, aina sataa ja sataa vain, ja se sataminen kyllästyttää todella. Aika on lentänyt jotenkin erityisen nopeasti. Olen niin usein aloittanut blogin kirjoittamisen ja sitten luopunut, yksinkertaisesti ei ole viitsimistä tai tulee muita puuhia häiritsemään. Hääblogia en tänään kirjoita, ajattelin, että koska minulla oli eilen syntymäpäivä, niin annan ennen hääblogien jatkamista katsauksen syntymäpäivistä, joita meillä on kesän aikana ollut paljon!

Elokuussa (tarkemmin 20. elokuuta) minulla oli syntymäpäivä. Kuten yleensä, en tehnyt syntymäpäivästä mitään erityistä numeroa tänäkään vuonna. En pidä omien synttärieni järjestämisestä, sinä päivänä olen ennemmin itseeni sulkeutuneena ja mieluummin itken tyynyyni. Se ikääntyminenhän ei ole mikään ilonaihe. Tein kakun ja siinä kaikki. Aamulla kävimme Allanin kanssa Sakun rämeellä kävelemässä ja illalla yhdessä miellyttävässä 90 minuutin thaihieronnassa. Sen jälkeen Allan osti minulle Viru-kadun kukkakioskista vielä megasuuren ja superkauniin ruusukimpun. Syntymäpäivä jää kirkkaana mieleen myös lasten tekemän syntymäpäiväkortin vuoksi, jossa komeili teksti: Sinä et ole vanha, sinä olet retro. No niin… Hahhaaa 🫢🤨😝😂😩

4. elokuuta vietimme Allanin äidin syntymäpäiviä. Ajoimme Viljantiin, kävimme ravintolassa ja illaksi ajoimme Võrtsjärven rannalle luontoon. Seuraavana päivänä kävimme katsomassa kesänäytelmää ”Iso Boy ja Pieni Boy”, jonka jälkeen ajoimme takaisin Tallinnaan.

Elokuussa tulevat vielä minun isäni syntymäpäivät!! Niitä vietämme ensi viikonloppuna perhepiirissä Tartossa.

Heinäkuussa oli Allanin syntymäpäivä. Synttärikortista oli todella hupia. Estella nimittäin luuli, että Allan täyttää 33 vuotta ja teki sen mukaisen kortin. Todellisuudessa Allan täytti 38 🙂 Tänä vuonna emme viettäneet Allaninkaan synttäreitä, mutta siitä huolimatta meidän talossamme ei ole syntymäpäiviä ilman verratonta itse leivottua kakkua!

Toukokuussa järjestimme meillä puutarhassa kolmoissynttärit. Syntymäpäiväsankareita olivat Estella Elisheva (täytti 17) Ivanka Shoshana (täytti 15) ja Allanin isoveli Ardo. Näitä synttäreitä voi luonnehtia sanoilla: ihmeen maukkaat kotiruoat (Ardo on huippukokki!), kylpytynnyri ja upea ilta läheisten seurassa. Ihanaa!

Alempana valokuvia synttäreistä (valmistautukaa pitempään kelaamiseen, sillä kuvia on paljon!!!).

Minun syntymäpäiväni:
Allanin äidin syntymäpäivät Viljannissa 4.-5. elokuuta:


Allanin syntymäpäivät 27. heinäkuuta:

Allanin isoveljen Ardon syntymäpäivät ja hänen lastensa yhteiset synttärit:Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory