Liikennetehtäviä maakunnassa ja vahingonteko Lieksassa

NordenBladet — Kontiolahdella sattui hirvikolari, Joensuun keskustassa risteyskolari ja Kiteellä rattijuoppo törmäsi henkilöautolla valaisintolppaan.Kontiolahdella Ilomantsintiellä Kulhon kohdalla sattui hirvikolari 20.08 klo 21.50 aikaan. Henkilövahinkoja törmäyksessä ei tullut, mutta autoon tuli peltivauriot. Lähialueelta tavattiin hirviä, jotka eivät olleet loukkaantuneet. 

Kontiolahdella sattui hirvikolari, Joensuun keskustassa risteyskolari ja Kiteellä rattijuoppo törmäsi henkilöautolla valaisintolppaan.

Kontiolahdella Ilomantsintiellä Kulhon kohdalla sattui hirvikolari 20.08 klo 21.50 aikaan. Henkilövahinkoja törmäyksessä ei tullut, mutta autoon tuli peltivauriot. Lähialueelta tavattiin hirviä, jotka eivät olleet loukkaantuneet. 

Joensuussa Torikadun ja Niskakadun risteyksessä tapahtui peltikolari 20.08 klo 12.05.  Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Ajoneuvot vaurioituivat. Henkilövahinkoja  kolarissa ei tullut.

Kiteellä Kiteentiellä henkilöautoilija törmäsi valaisintolppaan 20.08.2023 aamulla. Paikalla poliisipartiolle selvisi, että auto oli törmännyt tolppaan ja katkaissut sen. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Puhalluskokeen tulos oli 1,86 promillea.

Lieksassa Ruukintiellä tapahtui roskakatospalo 21.08.2023 sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Jäteastia tuhoutui palossa ja puurakenteet mustuivat. Tapausta tutkitaan vahingontekona.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory