Kuulapyssy aiheutti poliisioperaation Heinolassa

NordenBladet — Mies aiheutti toimillaan useamman partion tehtävän Heinolassa. Poliisipartioilla oli noin 180 tehtävää kuluneen vuorokauden aikana.HEINOLA. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus miehestä, jolla oli nähty ase maanantaina alkuillasta Heinolassa. Tehtävään liittyi useita poliisipartioita. Tapahtumapaikalla partioille selvisi, että kolmekymppinen mies oli käynyt hakemassa tavaroitaan entisen naisystävän asunnolta. Mies oli näyttänyt vyötäröllään ollutta käsiasetta, hän ei kuitenkaan uhannut aseella ketään.Mies oli ehtinyt poistua paikalta ennen partioiden saapumista. Miestä etsintiin useiden partioiden toimesta ja hänet saatiin kiinni hieman ennen iltakymmentä. Asetta miehen hallussa ei löytynyt. Hän kertoi aseen olleen kuulapistooli, jonka hän oli heittänyt vesistöön. Mies otettiin kiinni Poliisilain perusteella ja hänen epäillään syyllistyneen toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.LAHTI. Poliisiauto ajoi tunnuksellisella hälytysajoneuvolla valtatietä 12 idän suuntaan tiistaina puolenyön aikoihin, kun henkilöauto ohitti kovalla ylinopeudella poliisiauton. Poliisiauton nopeus oli ohitustilanteessa 99 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.Partio lähti auton perään ja kytkien hälytyslaitteet päälle. Poliisiauton nopeus oli 150 km/h auton jätättäessä poliisiautoa edelleen. Auto nousi Uudenkylän liittymään ja auto saatiin pysäytettyä Kuivannontielle.Autoa kuljetti viisikymppinen mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 0.77 mg/l tuloksen. Hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos 0,78 mg/l. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä törkeään rattijuopumukseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.LAHTI. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn tiistaiyönä kello kahden aikoihin ravintolan edustalla Lahden keskustassa. Poliisipartion mukaan ravintolassa oli ollut jonkinlaista riitaa pöytäseurueessa, johon kuuluivat myös epäilty pahoinpitelijä ja uhri.Seurue oli siirtynyt ravintolasta ulos kadulle, jossa parikymppinen mies oli lyönyt uhria useamman kerran. Uhri oli menettänyt tilanteessa tajuntansa. Parikymppinen mies otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn.HÄMEENLINNA. Poliisipartio oli suorittamassa liikennevalvontaa maanantaina aamupäivällä Hämeenlinnan Tiiriössä. Partio päätti pysäyttää henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljetti ajo-oikeudeton nelikymppinen nainen. Hän puhalsi seulonta-alkometriin alkoholille negatiivisen tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen. 

Mies aiheutti toimillaan useamman partion tehtävän Heinolassa. Poliisipartioilla oli noin 180 tehtävää kuluneen vuorokauden aikana.

HEINOLA. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus miehestä, jolla oli nähty ase maanantaina alkuillasta Heinolassa. Tehtävään liittyi useita poliisipartioita. Tapahtumapaikalla partioille selvisi, että kolmekymppinen mies oli käynyt hakemassa tavaroitaan entisen naisystävän asunnolta. Mies oli näyttänyt vyötäröllään ollutta käsiasetta, hän ei kuitenkaan uhannut aseella ketään.
Mies oli ehtinyt poistua paikalta ennen partioiden saapumista. Miestä etsintiin useiden partioiden toimesta ja hänet saatiin kiinni hieman ennen iltakymmentä. Asetta miehen hallussa ei löytynyt. Hän kertoi aseen olleen kuulapistooli, jonka hän oli heittänyt vesistöön. Mies otettiin kiinni Poliisilain perusteella ja hänen epäillään syyllistyneen toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.

LAHTI. Poliisiauto ajoi tunnuksellisella hälytysajoneuvolla valtatietä 12 idän suuntaan tiistaina puolenyön aikoihin, kun henkilöauto ohitti kovalla ylinopeudella poliisiauton. Poliisiauton nopeus oli ohitustilanteessa 99 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.
Partio lähti auton perään ja kytkien hälytyslaitteet päälle. Poliisiauton nopeus oli 150 km/h auton jätättäessä poliisiautoa edelleen. Auto nousi Uudenkylän liittymään ja auto saatiin pysäytettyä Kuivannontielle.
Autoa kuljetti viisikymppinen mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 0.77 mg/l tuloksen. Hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos 0,78 mg/l. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä törkeään rattijuopumukseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

LAHTI. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn tiistaiyönä kello kahden aikoihin ravintolan edustalla Lahden keskustassa. Poliisipartion mukaan ravintolassa oli ollut jonkinlaista riitaa pöytäseurueessa, johon kuuluivat myös epäilty pahoinpitelijä ja uhri.
Seurue oli siirtynyt ravintolasta ulos kadulle, jossa parikymppinen mies oli lyönyt uhria useamman kerran. Uhri oli menettänyt tilanteessa tajuntansa. Parikymppinen mies otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn.

HÄMEENLINNA. Poliisipartio oli suorittamassa liikennevalvontaa maanantaina aamupäivällä Hämeenlinnan Tiiriössä. Partio päätti pysäyttää henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljetti ajo-oikeudeton nelikymppinen nainen. Hän puhalsi seulonta-alkometriin alkoholille negatiivisen tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.
Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory