Poliisi tavoitti epäillyn rattijuopon Keminmaassa ja Simosta löytyi eksynyt marjastaja.

NordenBladet — Poliisi pysäytti kilvettömän auton Keminmaassa, jonka kuljettaja ilmeni mm. ajo-oikeudettomaksi. Simosta löytyi eksynyt marjastaja 112-sovelluksen avulla.Keminmaa 11.8.2023 rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudettaPoliisipartio pysäytti kilvettömän auton Keminmaassa klo 20.56. Auton kuljettajana oli torniolainen 44-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Mies kuljetettiin Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalaan verikokeeseen. Miehellä ei ole ajo-oikeutta ja tämä oli hänelle vuoden sisään 10. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.Simo 11.8.2023 eksynyt marjastaja löytyi 112-sovelluksen avullaPoliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän Simoon eksyneestä marjastajasta klo 18.25. Marjastaja oli ollut eksyksissä Karsikon alueella 4 tuntia. Marjastajaan oli saatu useita kertoja puhelimella yhteys, mutta sijainti oli epäselvä. Marjastaja löytyi lopulta puhelimeen ladatun 112-sovelluksen koordinaattien avulla. Marjastaja oli löytyessään hyväkuntoinen ja vietiin kotiin. 

Poliisi pysäytti kilvettömän auton Keminmaassa, jonka kuljettaja ilmeni mm. ajo-oikeudettomaksi. Simosta löytyi eksynyt marjastaja 112-sovelluksen avulla.

Keminmaa 11.8.2023 rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

Poliisipartio pysäytti kilvettömän auton Keminmaassa klo 20.56. Auton kuljettajana oli torniolainen 44-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Mies kuljetettiin Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalaan verikokeeseen. Miehellä ei ole ajo-oikeutta ja tämä oli hänelle vuoden sisään 10. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Simo 11.8.2023 eksynyt marjastaja löytyi 112-sovelluksen avulla

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän Simoon eksyneestä marjastajasta klo 18.25. Marjastaja oli ollut eksyksissä Karsikon alueella 4 tuntia. Marjastajaan oli saatu useita kertoja puhelimella yhteys, mutta sijainti oli epäselvä. Marjastaja löytyi lopulta puhelimeen ladatun 112-sovelluksen koordinaattien avulla. Marjastaja oli löytyessään hyväkuntoinen ja vietiin kotiin.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory