Psykoterapiakeskus Vastaamoon liittyvä esitutkinta loppusuoralla myös Hämeen osalta

NordenBladet — Hämeen alueella Psykoterapiakeskus Vastaamoon kohdistuneeseen tietomurtoon liittyviä rikosilmoituksia on kirjattu yhteensä 980.Hämeen poliisi tutkii omalta osaltaan Psykoterapiakeskus Vastaamoon liittyviä rikosepäilyjä. Esitutkinnan loppuun saattamiseksi on tehty usean poliisin toimesta paljon töitä ja esitutkinta alkaa olla loppusuoralla. Asiakokonaisuudessa rikoksen uhreiksi joutuneita on kuultu asianomistajina törkeään yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen sekä törkeään kiristyksen yritykseen.Asiakokonaisuuteen liittyviä rikosilmoituksia on kirjattu Hämeen poliisissa yhteensä 980, joista noin 600 Päijät-Hämeen ja noin 400 Kanta-Hämeen maakunta-alueella. Kuntakohtaisia lukumäärätietoja ei julkaista asian sensitiivisyyden vuoksi. Keskusrikospoliisi kertoi tiedotteessaan 2.8.2023, että rikoskokonaisuudessa on kaikkiaan 33 086 asianomistajaa. Esitutkintakokonaisuus siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan 1.9.2023 mennessä. 

Hämeen alueella Psykoterapiakeskus Vastaamoon kohdistuneeseen tietomurtoon liittyviä rikosilmoituksia on kirjattu yhteensä 980.

Hämeen poliisi tutkii omalta osaltaan Psykoterapiakeskus Vastaamoon liittyviä rikosepäilyjä. Esitutkinnan loppuun saattamiseksi on tehty usean poliisin toimesta paljon töitä ja esitutkinta alkaa olla loppusuoralla. Asiakokonaisuudessa rikoksen uhreiksi joutuneita on kuultu asianomistajina törkeään yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen sekä törkeään kiristyksen yritykseen.

Asiakokonaisuuteen liittyviä rikosilmoituksia on kirjattu Hämeen poliisissa yhteensä 980, joista noin 600 Päijät-Hämeen ja noin 400 Kanta-Hämeen maakunta-alueella. Kuntakohtaisia lukumäärätietoja ei julkaista asian sensitiivisyyden vuoksi. 

Keskusrikospoliisi kertoi tiedotteessaan 2.8.2023, että rikoskokonaisuudessa on kaikkiaan 33 086 asianomistajaa. Esitutkintakokonaisuus siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan 1.9.2023 mennessä. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory