Sähköpotkulaudat kiinnostavat varkaita – lukitse potkulautasi asianmukaisesti

NordenBladet — Oulun poliisilaitoksella on tutkinnassa useita sähköpotkulautavarkauksia. Potkulautarikollisuutta voi ehkäistä hyvin pitkälti samoin keinoin kuin polkupyörärikollisuuttakin.Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa on kuluneen kesän aikana anastettu useita lukittuja sähköpotkulautoja. Eniten niitä on varastettu Oulun keskustan alueella. Sähköpotkulaudat kiinnostavat varkaita, koska niiden myyntihinta vaihtelee sadoista euroista tuhansiin euroihin.Poliisi tutkii varkauksia ja yrittää selvittää mahdollisia tekijöitä muun muassa kameratallenteiden avulla. Poliisi muistuttaa, että varkauksilta suojautumisessa pätee pitkälti samat säännöt kuin polkupyörävarkauksiin. Säilytä kulkuvälinettä sisätiloissa, jos se on mahdollista. Sähköpotkulauta kannattaa lukita jämerällä, laadukkaalla lukolla kiinteään esineeseen. Paras keino ehkäistä varkaus on ottaa sähköpotkulauta aina mukaan.

Oulun poliisilaitoksella on tutkinnassa useita sähköpotkulautavarkauksia. Potkulautarikollisuutta voi ehkäistä hyvin pitkälti samoin keinoin kuin polkupyörärikollisuuttakin.

Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa on kuluneen kesän aikana anastettu useita lukittuja sähköpotkulautoja. Eniten niitä on varastettu Oulun keskustan alueella. Sähköpotkulaudat kiinnostavat varkaita, koska niiden myyntihinta vaihtelee sadoista euroista tuhansiin euroihin.

Poliisi tutkii varkauksia ja yrittää selvittää mahdollisia tekijöitä muun muassa kameratallenteiden avulla. 

Poliisi muistuttaa, että varkauksilta suojautumisessa pätee pitkälti samat säännöt kuin polkupyörävarkauksiin. Säilytä kulkuvälinettä sisätiloissa, jos se on mahdollista. Sähköpotkulauta kannattaa lukita jämerällä, laadukkaalla lukolla kiinteään esineeseen. Paras keino ehkäistä varkaus on ottaa sähköpotkulauta aina mukaan.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory