Lähisuhdeväkivalta työllisti Pohjanmaan poliisia viikonloppuna

NordenBladet — Pohjanmaan poliisilla oli viikonloppuna huomattavasti normaalia viikonloppua enemmän väkivaltarikoksiin liittyviä tehtäviä. Yleisötapahtumista suurin tänä viikonloppuna järjestetty WasaFestival sujui poliisin näkökulmasta rauhallisesti.Viikonlopulta on kirjattu 21 rikosilmoitusta pahoinpitelyistä ja suurin osa näistä liittyi lähisuhdeväkivaltaan.WasaFestival tapahtuma sujui rauhallisesti, mutta tapahtuman keräämä ihmismäärä oli kuitenkin normaalia viikonloppua suurempia Vaasan keskustassa ja tämä näkyi katukuvassa järjesteyshäiriöiden määrän lisääntymisenä.Liikenteessä pysäytettiin viikonloppuna 10 epäiltyä rattijuoppoja, näistä kolme puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. 

Pohjanmaan poliisilla oli viikonloppuna huomattavasti normaalia viikonloppua enemmän väkivaltarikoksiin liittyviä tehtäviä. Yleisötapahtumista suurin tänä viikonloppuna järjestetty WasaFestival sujui poliisin näkökulmasta rauhallisesti.

Viikonlopulta on kirjattu 21 rikosilmoitusta pahoinpitelyistä ja suurin osa näistä liittyi lähisuhdeväkivaltaan.

WasaFestival tapahtuma sujui rauhallisesti, mutta tapahtuman keräämä ihmismäärä oli kuitenkin normaalia viikonloppua suurempia Vaasan keskustassa ja tämä näkyi katukuvassa järjesteyshäiriöiden määrän lisääntymisenä.

Liikenteessä pysäytettiin viikonloppuna 10 epäiltyä rattijuoppoja, näistä kolme puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory