Pahoinpitely- ja liikennerikoksia Joensuussa

NordenBladet — Epäilty pahoinpitely ja sen yritys Joensuun keskustassa. Karsikossa mopon ja henkilöauton välinen kolari. Kuopiontiellä törkeä ylinopeus henkilöautolla.Joensuussa siltakadulla ravintolan edessä vahvasti päihtyneen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn 07.08.2023 klo 04.35 aikaan. Miehen epäillään kuristaneen toista henkilöä ja yrittäneen potkia kolmatta. Poliisipartiolle selvisi paikalla, että yksi henkilö sai tilanteessa vammoja ja ambulanssihenkilöstö hoiti vammaa. Epäilty otettiin kiinni ja toimitettiin poliisiasemalle. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä sekä sen yrityksenä.Joensuussa Tuulikinkadun ja Ainonkadun risteyksessä tapahtui henkilöauton ja mopon välinen törmäys 06.08.2023 klo 18.23 aikaan. Poliisipartiolle selvisi paikalla, että tasa-arvoisessa risteyksessä oikealta tullut henkilöauto oli törmännyt vasemmalta tulleen mopon oikeaan takakulmaan. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Vakavia henkilövahinkoja ei ole ilmoitettu.Poliisipartio mittasi 07.08.2023 klo 02.15 aikaan Joensuussa Kuopiontiellä henkilöautoilijalle 162km/h nopeuden, kun paikalla oli 100km/h nopeusrajoitus. Kuljettajana toiminutta naista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänellä oli kyydissä yksi matkustaja. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. 

Epäilty pahoinpitely ja sen yritys Joensuun keskustassa. Karsikossa mopon ja henkilöauton välinen kolari. Kuopiontiellä törkeä ylinopeus henkilöautolla.

Joensuussa siltakadulla ravintolan edessä vahvasti päihtyneen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn 07.08.2023 klo 04.35 aikaan. Miehen epäillään kuristaneen toista henkilöä ja yrittäneen potkia kolmatta. Poliisipartiolle selvisi paikalla, että yksi henkilö sai tilanteessa vammoja ja ambulanssihenkilöstö hoiti vammaa. Epäilty otettiin kiinni ja toimitettiin poliisiasemalle. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä sekä sen yrityksenä.

Joensuussa Tuulikinkadun ja Ainonkadun risteyksessä tapahtui henkilöauton ja mopon välinen törmäys 06.08.2023 klo 18.23 aikaan. Poliisipartiolle selvisi paikalla, että tasa-arvoisessa risteyksessä oikealta tullut henkilöauto oli törmännyt vasemmalta tulleen mopon oikeaan takakulmaan. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Vakavia henkilövahinkoja ei ole ilmoitettu.

Poliisipartio mittasi 07.08.2023 klo 02.15 aikaan Joensuussa Kuopiontiellä henkilöautoilijalle 162km/h nopeuden, kun paikalla oli 100km/h nopeusrajoitus. Kuljettajana toiminutta naista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänellä oli kyydissä yksi matkustaja. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory