Olun poliisin liikenneryhmän valvonta Kalajoella 4-6.8.23

NordenBladet — Oulun poliisilaitoksen liikenneyksikkö suoritti liikenteenvalvontaa viikonloppuna Kalajoella ja sen lähialueilla. Kalajoella järjestettiin autoharrastajien tapahtuma, joka keräsi runsaasti osallistujia ympäri Suomen. Oulun poliisilaitoksen liikenneyksikkö oli paikalla valvomassa liikennettä.Viikonlopun aikana liikenneturvallisuuden vaarantamisia ei ollut juuri normaalia kesäviikonloppua enempää. Partiot kirjoittivat liikenneturvallisuuden vaarantamisista hieman yli 20 sakkoa perjantain ja lauantain aikana. Ajokieltoon ylinopeuksien vuoksi määrättiin perjantain ja lauantain aikana viisi kuljettajaa. Yhtä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kymmenkunta kuljettajaa sai sakon ajoneuvojen kuntopuutteiden vuoksi.Sunnuntaina valvonta kohdistui ajokuntoon. 585 kuljettajaa puhallutettiin Kalajoen hiekkasärkkien alueella. Viisi kuljettajaa syyllistyi rattijuopumukseen. Puhallutetuista 19 oli maistissa, mutta puhalluskoe jäi alle rangaistavuuden. Rattijuopumusten ja maistissa ajaneiden määrä on erittäin korkea suhteessa puhalluskokeiden määrään.  

Oulun poliisilaitoksen liikenneyksikkö suoritti liikenteenvalvontaa viikonloppuna Kalajoella ja sen lähialueilla. Kalajoella järjestettiin autoharrastajien tapahtuma, joka keräsi runsaasti osallistujia ympäri Suomen. Oulun poliisilaitoksen liikenneyksikkö oli paikalla valvomassa liikennettä.

Viikonlopun aikana liikenneturvallisuuden vaarantamisia ei ollut juuri normaalia kesäviikonloppua enempää. Partiot kirjoittivat liikenneturvallisuuden vaarantamisista hieman yli 20 sakkoa perjantain ja lauantain aikana. Ajokieltoon ylinopeuksien vuoksi määrättiin perjantain ja lauantain aikana viisi kuljettajaa. Yhtä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kymmenkunta kuljettajaa sai sakon ajoneuvojen kuntopuutteiden vuoksi.
Sunnuntaina valvonta kohdistui ajokuntoon. 585 kuljettajaa puhallutettiin Kalajoen hiekkasärkkien alueella. Viisi kuljettajaa syyllistyi rattijuopumukseen. Puhallutetuista 19 oli maistissa, mutta puhalluskoe jäi alle rangaistavuuden. Rattijuopumusten ja maistissa ajaneiden määrä on erittäin korkea suhteessa puhalluskokeiden määrään. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory