Weekend Festivalin toinenkin päivä sujui poliisin näkökulmasta pääosin hyvin

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisin valvonta Espoon Vermossa järjestetyn Weekend Festivalin osalta on hiljalleen päättymässä. Tapahtuman toinenkaan päivä ei aiheuttanut isoja poliisitehtäviä, vaikka rikosilmoituksiakin kirjattiin.Perjantain tapaan juhlinta tapahtuma-alueella sujui lauantaina poliisin näkökulmasta pääosin hyvin. Poliisi jalkautui alueelle ja valvoi järjestystä sekä turvallisuutta yhdessä tapahtumajärjestäjän edustajien kanssa.− Partiomme kirjasivat lauantaina tapahtuma-alueelta ja sen läheisyydestä rikosilmoituksia esimerkiksi epäillyistä huumausaineiden käyttörikoksista. Poliisi myös takavarikoi huumausaineita, kertoo komisario Tomi Partti. Poliisi valvoi yleistä järjestystä ja turvallisuutta myös tapahtuma-alueen ulkopuolella. Siellä aikaa vietti illan mittaan niin festivaalikansaa kuin musiikkia alueen ulkopuolelle kuuntelemaan tulleita ihmisiä. Poliisia kiinnosti ennen kaikkea nuorten hyvinvointi, ja partiot ottivat tälläkin kertaa haltuun alkoholia useilta nuorilta. Poliisin tietoon ja tehtäväksi tuli illan mittaan muutamia yhteenottoja. Suurin osa niistä ajoittui tapahtuman jälkeiseen aikaan. − Yhteenottoja tapahtui sekä tapahtuma-alueella että sen ulkopuolella. Poliisi otti kiinni yhden henkilön, jota epäillään pahoinpitelystä, Partti sanoo.Tapahtumajärjestäjän arvion mukaan festivaaleille osallistui lauantaina noin parituhatta henkilöä perjantaita enemmän. Näin ollen lauantain kävijämäärä Vermossa oli arviolta noin 13000−14000 henkilöä.Runsaslukuinen festivaalikansa liikkui kokoonsa peilattuna sujuvasti alueelle ja sieltä pois Weekend Festivalin vuoksi liikennettä rajoitettiin Perkkaalla Vermontiellä siten, että autoliikenne kahden tiellä sijaitsevan liikenneympyrän välisellä alueella oli rajoitettu tapahtuma-aikana. − Tapahtuman monituhatpäinen festivaaliyleisö liikkui pääosin julkisilla liikennevälineillä. Sekä alueelle saapuminen että sieltä poistuminen sujuivat jalankulkijoilta isoon ihmismäärään nähden hyvin. Lauantain osalta tapahtuma-alue oli perjantain tapaan suunnitelmien mukaisesti tyhjä noin kello yhden aikaan yöllä. Yksittäisiä henkilöitä lukuun ottamatta myös lähialueet tyhjenivät sitä mukaa, kun junat ja bussit kuljettivat porukkaa eteenpäin, komisario Partti kertoo.Sekä poliisi että tapahtumajärjestäjä tekivät kuitenkin viikonlopun aikana havaintoja ja saivat palautetta festivaalivierailta yleisöä tapahtuma-alueelle kuljettaneista takseista ja osin myös yksityishenkilöiden tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen saapuneista autoista. Etenkin takseja liikkui liikenteeltä rajatun alueen päädyssä runsaslukuisesti, mistä aiheutui yksittäisiä vaaratilanteita ahtaahkolla alueella, jossa oli runsaslukuisesti jalan liikkunutta festivaalikansaa. 

Länsi-Uudenmaan poliisin valvonta Espoon Vermossa järjestetyn Weekend Festivalin osalta on hiljalleen päättymässä. Tapahtuman toinenkaan päivä ei aiheuttanut isoja poliisitehtäviä, vaikka rikosilmoituksiakin kirjattiin.

Perjantain tapaan juhlinta tapahtuma-alueella sujui lauantaina poliisin näkökulmasta pääosin hyvin. Poliisi jalkautui alueelle ja valvoi järjestystä sekä turvallisuutta yhdessä tapahtumajärjestäjän edustajien kanssa.

− Partiomme kirjasivat lauantaina tapahtuma-alueelta ja sen läheisyydestä rikosilmoituksia esimerkiksi epäillyistä huumausaineiden käyttörikoksista. Poliisi myös takavarikoi huumausaineita, kertoo komisario Tomi Partti. 

Poliisi valvoi yleistä järjestystä ja turvallisuutta myös tapahtuma-alueen ulkopuolella. Siellä aikaa vietti illan mittaan niin festivaalikansaa kuin musiikkia alueen ulkopuolelle kuuntelemaan tulleita ihmisiä. Poliisia kiinnosti ennen kaikkea nuorten hyvinvointi, ja partiot ottivat tälläkin kertaa haltuun alkoholia useilta nuorilta. 

Poliisin tietoon ja tehtäväksi tuli illan mittaan muutamia yhteenottoja. Suurin osa niistä ajoittui tapahtuman jälkeiseen aikaan. 

− Yhteenottoja tapahtui sekä tapahtuma-alueella että sen ulkopuolella. Poliisi otti kiinni yhden henkilön, jota epäillään pahoinpitelystä, Partti sanoo.

Tapahtumajärjestäjän arvion mukaan festivaaleille osallistui lauantaina noin parituhatta henkilöä perjantaita enemmän. Näin ollen lauantain kävijämäärä Vermossa oli arviolta noin 13000−14000 henkilöä.

Runsaslukuinen festivaalikansa liikkui kokoonsa peilattuna sujuvasti alueelle ja sieltä pois 

Weekend Festivalin vuoksi liikennettä rajoitettiin Perkkaalla Vermontiellä siten, että autoliikenne kahden tiellä sijaitsevan liikenneympyrän välisellä alueella oli rajoitettu tapahtuma-aikana. 

− Tapahtuman monituhatpäinen festivaaliyleisö liikkui pääosin julkisilla liikennevälineillä. Sekä alueelle saapuminen että sieltä poistuminen sujuivat jalankulkijoilta isoon ihmismäärään nähden hyvin. Lauantain osalta tapahtuma-alue oli perjantain tapaan suunnitelmien mukaisesti tyhjä noin kello yhden aikaan yöllä. Yksittäisiä henkilöitä lukuun ottamatta myös lähialueet tyhjenivät sitä mukaa, kun junat ja bussit kuljettivat porukkaa eteenpäin, komisario Partti kertoo.

Sekä poliisi että tapahtumajärjestäjä tekivät kuitenkin viikonlopun aikana havaintoja ja saivat palautetta festivaalivierailta yleisöä tapahtuma-alueelle kuljettaneista takseista ja osin myös yksityishenkilöiden tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen saapuneista autoista. Etenkin takseja liikkui liikenteeltä rajatun alueen päädyssä runsaslukuisesti, mistä aiheutui yksittäisiä vaaratilanteita ahtaahkolla alueella, jossa oli runsaslukuisesti jalan liikkunutta festivaalikansaa. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory