Ralliperjantai käynnistyy rauhallisen yön jälkeen

NordenBladet — Jyväskylässä ja Keski-Suomessa yö sujui poliisin silmin rauhallisesti.Torstain ja perjantain välinen yö sujui Jyväskylässä ja Keski-Suomessa jopa odotettua rauhallisemmin. Harjun pikataipaleen loppumisen jälkeen ralliväkeä oli reilusti Jyväskylän keskustassa ja siellä olevissa ravintoloissa. Puolen yön jälkeen alkanut rankkasade tyhjensi keskustan nopeasti. Poliisia työllistivät häiriökäyttäytyjät ja päihtyneet sekä liikennetehtävät jonkin verran. Yleisesti yö oli rauhallinen.Tänään laajasti ruuhkia pääteilläTänään 4.8.2023 erikoiskokeita ajetaan Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueilla. Tämä tietää lisääntynyttä liikennettä ja varmoja ruuhkia ainakin 9-tielle Jämsä-Jyväskylä välille ja 4-tielle erityisesti Vaajakoskelle. Näitä reittejä kannattaa välttää mahdollisuuksien mukaan.  Malttia liikenteeseen. Noudata erityisiä liikennejärjestelyitä, kuten tilapäisiä nopeusrajoituksia ja pysäköintikieltoja. Varaudu liikenteen ruuhkautumisiin ja muista, että jonossa ohittaminen luo turhia vaaratilanteita ilman ajallista hyötyä. Poliisi valvoo liikenteen sujuvuutta siirtymäreiteillä. 

Jyväskylässä ja Keski-Suomessa yö sujui poliisin silmin rauhallisesti.

Torstain ja perjantain välinen yö sujui Jyväskylässä ja Keski-Suomessa jopa odotettua rauhallisemmin. Harjun pikataipaleen loppumisen jälkeen ralliväkeä oli reilusti Jyväskylän keskustassa ja siellä olevissa ravintoloissa. Puolen yön jälkeen alkanut rankkasade tyhjensi keskustan nopeasti. Poliisia työllistivät häiriökäyttäytyjät ja päihtyneet sekä liikennetehtävät jonkin verran. Yleisesti yö oli rauhallinen.

Tänään laajasti ruuhkia pääteillä

Tänään 4.8.2023 erikoiskokeita ajetaan Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueilla. Tämä tietää lisääntynyttä liikennettä ja varmoja ruuhkia ainakin 9-tielle Jämsä-Jyväskylä välille ja 4-tielle erityisesti Vaajakoskelle. Näitä reittejä kannattaa välttää mahdollisuuksien mukaan.  

Malttia liikenteeseen. Noudata erityisiä liikennejärjestelyitä, kuten tilapäisiä nopeusrajoituksia ja pysäköintikieltoja. Varaudu liikenteen ruuhkautumisiin ja muista, että jonossa ohittaminen luo turhia vaaratilanteita ilman ajallista hyötyä. Poliisi valvoo liikenteen sujuvuutta siirtymäreiteillä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory