Poliisi turvaa järjestystä myös MM-rallin ajan

NordenBladet — Seuraa toimintaamme rallien ajalta sosiaalisessa mediassa.Sisä-Suomen poliisi turvaa yleistä turvallisuutta ja järjestystä MM-sarjan osakilpailuissa Jyväskylässä. Toimimme sekä erikoiskokeiden läheisyydessä että Jyväskylän keskustassa.  Tiedotamme toiminnastamme ja liikenteestä tehostetusti koko loppuviikon ajan.Ensisijaisena viestintäkanavana toimii Sisä-Suomen poliisin X-tili eli entinen Twitter. Tilimme löytyy nimellä @SiSuPoliisi. Poliisin verkkosivulla julkaistaan aamuin ja illoin tiedote rallipäivän tapahtumista. Julkaisemme sisältöä satunnaisesti myös Sisä-Suomen poliisilaitoksen Facebook- ja Instagram-tileillä.Medialle on käytössä oma puhelinnumero poliisin ralliorganisaation viestinnän tavoittamiseksi. Vinkkejä onnistuneeseen liikkumiseen ralleilla Ralliyleisö, noudata erityisiä liikennejärjestelyitä, kuten tilapäisiä nopeusrajoituksia ja pysäköintikieltoja. Varaudu liikenteen hetkittäisiin ruuhkautumisiin ja muista, että jonossa ohittaminen luo turhia vaaratilanteita ilman ajallista hyötyä.  Jyväskylän keskustassa on poikkeuksia liikennejärjestelyissä rallien vuoksi. Niistä on lisätietoa Jyväskylän kaupungin sivuilla, joille on linkki alla. Aivan keskustaan ei siis kannata lähteä omalla autolla ja suosittelemmekin julkista liikennettä sekä jalan liikkumista. Vapaata pysäköintitilaa löytyy muun muassa Killerin raviradan pysäköintialueelta, josta on helppo siirtyä keskustaan linja-autolla.  Poliisi toivottaa kaikille mukavaa rallikokemusta! 

Seuraa toimintaamme rallien ajalta sosiaalisessa mediassa.

Sisä-Suomen poliisi turvaa yleistä turvallisuutta ja järjestystä MM-sarjan osakilpailuissa Jyväskylässä. Toimimme sekä erikoiskokeiden läheisyydessä että Jyväskylän keskustassa.  
Tiedotamme toiminnastamme ja liikenteestä tehostetusti koko loppuviikon ajan.

Ensisijaisena viestintäkanavana toimii Sisä-Suomen poliisin X-tili eli entinen Twitter. Tilimme löytyy nimellä @SiSuPoliisi. Poliisin verkkosivulla julkaistaan aamuin ja illoin tiedote rallipäivän tapahtumista. Julkaisemme sisältöä satunnaisesti myös Sisä-Suomen poliisilaitoksen Facebook- ja Instagram-tileillä.

Medialle on käytössä oma puhelinnumero poliisin ralliorganisaation viestinnän tavoittamiseksi. 

Vinkkejä onnistuneeseen liikkumiseen ralleilla 

Ralliyleisö, noudata erityisiä liikennejärjestelyitä, kuten tilapäisiä nopeusrajoituksia ja pysäköintikieltoja. Varaudu liikenteen hetkittäisiin ruuhkautumisiin ja muista, että jonossa ohittaminen luo turhia vaaratilanteita ilman ajallista hyötyä.  

Jyväskylän keskustassa on poikkeuksia liikennejärjestelyissä rallien vuoksi. Niistä on lisätietoa Jyväskylän kaupungin sivuilla, joille on linkki alla. Aivan keskustaan ei siis kannata lähteä omalla autolla ja suosittelemmekin julkista liikennettä sekä jalan liikkumista. Vapaata pysäköintitilaa löytyy muun muassa Killerin raviradan pysäköintialueelta, josta on helppo siirtyä keskustaan linja-autolla.  

Poliisi toivottaa kaikille mukavaa rallikokemusta! 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory