Poliisi pysäytti ajoneuvoyhdistelmää humalassa kuljettaneen miehen Suomussalmella

NordenBladet — Maanantaina 31. heinäkuuta kello 18 aikaan poliisille tuli useita ilmoituksia ajoneuvoyhdistelmästä, jonka kuljettaja aiheutti vaaratilanteita valtatie 5:llä Suomussalmen Kuurtolassa. Poliisi pysäytti vaarallisen ajon ja kuljettaja puhalsi 2,05 promillen lukemat.Miehen kuljettamasta ajoneuvoyhdistelmästä ja sen aiheuttamista vaaratilanteista tuli useita ilmoituksia hätäkeskukseen maanantaina 31. heinäkuuta 2023 noin kello 18. Ajoneuvoyhdistelmä oli muun muassa ollut vaarassa kaatua sekä se oli ajautunut välillä vastaantulevan liikenteen ajokaistalle.  Poliisi tavoitti kuljettajan ja pysäytti vaarallisen ajon ennen kuin ajoneuvoyhdistelmä ehti Suomussalmen taajamaan. Raskaassa puutavaralastissa ollutta kuorma-autoa ja siihen kytkettyä puoliperävaunua kuljetti puolalainen, 1970-luvulla syntynyt mies. Hän puhalsi 2,05 promillen lukemat.  Tapahtuma-aikaan, kesälomakautena valtatie 5:llä oli vilkas liikenne. 

Maanantaina 31. heinäkuuta kello 18 aikaan poliisille tuli useita ilmoituksia ajoneuvoyhdistelmästä, jonka kuljettaja aiheutti vaaratilanteita valtatie 5:llä Suomussalmen Kuurtolassa. Poliisi pysäytti vaarallisen ajon ja kuljettaja puhalsi 2,05 promillen lukemat.

Miehen kuljettamasta ajoneuvoyhdistelmästä ja sen aiheuttamista vaaratilanteista tuli useita ilmoituksia hätäkeskukseen maanantaina 31. heinäkuuta 2023 noin kello 18. Ajoneuvoyhdistelmä oli muun muassa ollut vaarassa kaatua sekä se oli ajautunut välillä vastaantulevan liikenteen ajokaistalle. 
 
Poliisi tavoitti kuljettajan ja pysäytti vaarallisen ajon ennen kuin ajoneuvoyhdistelmä ehti Suomussalmen taajamaan. Raskaassa puutavaralastissa ollutta kuorma-autoa ja siihen kytkettyä puoliperävaunua kuljetti puolalainen, 1970-luvulla syntynyt mies. Hän puhalsi 2,05 promillen lukemat. 
 
Tapahtuma-aikaan, kesälomakautena valtatie 5:llä oli vilkas liikenne. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory